- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


87. International Motor Show i Genève 2017


af Søren Clauding - marts 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her finder du en oversigt over vores dækning af forårets vigtigste internationale bilbegivenhed

Forårets vigtigste internationale motorshow finder hvert år sted i Genève. Hér præsenterer bilfabrikkerne det ypperste de kan. Vi har fundet nogle af de vigtigste nyheder på årets motorshow (9.-19. marts 2017).


Tekster kommer efterhånden

 - nyd billederne, hvor teksterne endnu mangler


2017 Genève Motor Show: Premiere på Alfa Romeo Stelvio (nu i Danmark) og Jeep Compass

Fiat havde ikke de helt store nyheder på Genève Motor Show. Det havde søstermærkerne Alfa Romeo og Jeep til gengæld. Artiklen er opdateret efter at Alfa Romeo Stelvio er kommet til Danmark.

Alfa Romeo og Jeep i Genéve >>>


2017 Genève Motor Show:

BMW 5-serie Touring samt eksklusivt

interview med BMW's topchef

Den største BMW nyhed i Genève er den nye stationcar udgave af 5-serien. I Genève fik vi også et yderst eksklusivt interview med ingen ringere end BMW-chefen Hildegaard Wortmann og emnet var elektrisk mobilitet. Vi bad hende bl.a. redegøre for to essentielle emner.

BMW i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Ny Fiesta i fokus

Verdenspremiere på Ford Fiesta ST med 200 hk

Den nye Ford Fiesta har allerede set projektørlyset for et stykke tid siden, men på Genève Motor Show var det første gang den særlige performance-version, Fiesta ST, blev præsenteret. Dels på et særligt pre-show, aftenen inden udstillingen åbnede dørene for pressen, og så selvfølgelig på selve showet.

Ford Fiesta i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Hyundai i30 Wagon - Elegant og alsidig

Den nye Hyundai i30 har fået en flot modtagelse overalt. På Genève Motor Show præsenterer man så stationcar versionen af den nye i30, som siden lander hos de forhandlere først på sommeren.

Hyundai i30 Stationcar i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show:

KIA's store og små nyheder

KIA har to nyheder på standen i Genève: En stor og en lille. De to befinder sig i hver ende af spektret: Den nye store muskelbil, KIA Stinger, og den lille pikante Picanto, som vi snarlig vender tilbage til i forbindelse med de første internationale prøvekørsler.

KIAs store og små nyheder i Genève >>>


Mercedes-Benz >>>

 


2017 Genève Motor Show:

Nissan Qashqai facelift ude som inde

Når Nissan annoncerer et facelift på den SUV/Crossover, som alle konkurrenterne i Europa måler sig op imod, er der grund til at spidse øre. Især når faceliftet er mere end blot et par nye lygter og en ændret kofanger.

Nissan Qashqai i Genève >>>

 

Se videoen af den faceliftede Nissan Qashqai fra en lidt usædvanlig vinkel. Men vinklen er der en god grund til. Videoen kan også ses i Fuld HD.


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Peugeot Instinct Concept skal fortsætte succes'en

Peugeot kom hjem fra Genève Motor Show med endnu en titel som Årets Bil til Peugeot 3008. Men på den franske bilfabrik hviler man ikke på laurbærrene, hvilket også afspejler sig på dette års biludstilling i Genève, hvor Peugeot præsenterer en fremtidsvision for den selvkørende bil: PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

Peugeot i Genève >>>


Range Rover Velar: Luksus SUV fylder hullet ud

Land Rover er inde i en strøm af nyheder. Den nye Land Rover Discovery er aktuel i Danmark lige nu og til sommer ankommer den luksuøse nyhed, Range Rover Velar, som havde officiel verdenspremiere på Genève Motor Show forleden.

Range Rover Velar i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show:

Europapremiere på den helt nye Suzuki Swift

Den helt nye Suzuki Swift vises for første gang i Europa på Geneve Motor Show. Den populære lille bil er fornyet hele vejen rundt og introduceres herhjemme lige før sommerferien. Den hidtidige model er solgt i over 5,4 millioner eksemplarer og fremstår meget anderledes end den hidtidige.

Suzuki Swift i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Volvo XC60 kommer til august

Den nye Volvo XC60, som for nylig havde verdenspremiere på Genève Motor Show, erstatter til august den hidtidige model. Den oprindelige XC60 er i de ni år, der er gået, siden den blev introduceret, blevet den bedst sælgende mellemklasse-SUV i Europa.

Den nye Volvo XC60 - læs mere >>>


Zenvo >>>

 

2017 Genève Motor Show:

Det kører ikke af sig selv

Tendenserne i bilverdenen har det med at folde sig ud til åben skue på de store motorshows som det i Genève. Men i år: Man skal lede længe efter tendenser og selv efter grundig søgen er det vanskeligt, at se den røde tråd. I år er den ligeså åbenlys indlysende som den er svær at se.

Genève Motor Show 2017 - læs mere >>>


Audi >>>


2017 Genève Motor Show: DS7 Crossback:

Spotlight på premium SUV konkurrenterne

Med blinkende forlygter og i al sin glans præsenterede DS deres bud på en regulær Audi Q5 konkurrent: DS7 Crossback. Det forventes, at bilen, som kommer på markedet i begyndelsen af 2018, vil blive solgt til priser på Audi Q3 niveau – selvom pladsforholdene svarer til Q5.

DS7 Crossback i Genève >>>


Efter 2017 Genève Motor Show:

Honda Civic Type R generobrer rekorden

Honda Civic Type R er endnu ikke kommet på markedet. Men kort tid efter, at den havde officiel verdenspremiere på Genève Motor Show, sendte Honda bilen på rekord-turné gennem samtlige kurver på den berygtede og udfordrende Nordschleife på Nürburgring i de tyske Eiffelbjerge.

Den nye Honda Civic Type R - læs mere >>>


Jaguar >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere på

gennemgribende forbedret Mazda CX5

Mazda introducerede sin første kompakte SUV, CX-5, i 2012. Siden har man haft stor succes med modellen men nu var tiden inde til fornyelse, og derfor så den nye generation af den populære SUV, projektørlyset for første gang på Genève Motor Show.

Mazda CX5 i Genève>>>


2017 Genève Motor Show:

Mitsubishi Eclipse Cross

Længe ventet ny SUV - lander om et lille års tid

Det vil være synd at sige, at det er sprøjtet ud med nyheder fra Mitsubishi i de seneste år. Så i sagens natur er man begejstret, når der så sker noget nyt hos den japanske bilfabrik, der ikke mindst er kendt for at bygge nogle eminente firehjulstrukne biler.

Mitsubishi Eclipse Cross i Genève >>>


2017 Genève Motor Show:

Fine og vigtige verdenspremierer fra Opel

Opels to helt aktuelle nyheder på Genève Motor Show blev overskygget af nyheden om, at PSA Peugeot Citroën har aftalt at købe den tyske virksomhed af General Motors. De to nyheder er Opel Insignia og Opel Crossland X.

Opel Insignia og Crossland X i Genève >>>


Porsche >>>

 


2017 Genève Motor Show: Renault Zoe e-Sport

Verdenspremiere på 460-hestes standardvognsracer

Renault Zoe er den mest solgte elektriske bil på det europæiske marked. Det går da også stærkt, når Renault er i stødet og det er den franske bilfabrik næsten konstant. I skrivende stund fører fabrikken det innovative Formel E mesterskab for elektriske Formel racerbiler og det var nærliggende at producere en standardvogn til race, baseret på den samme teknologi.

Renault Zoe e-Sport i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: SsangYong Korando

- SUV med nyt design og nyt udstyr

SsangYong er sidste år blevet gen introduceret i Danmark og den koreanske fabrik er inde i et produkt offensiv, som bl.a. indebærer, at man hen over foråret introducerer en ny version af den mellemstore SUV, SsangYong Korando. Den vises i Genève side om side med den sofistikerede konceptbil, SsangYong XAV-L.

SsangYong i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Ny Subaru XV skal være verdens sikreste

Subaru har benyttet det store motor show i Genève til at præsentere den helt nye Subaru XV, der kommer på markedet i november 2017. Bilen har designmæssig stor lighed med den hidtidige model, men der er ikke desto mindre tale om en helt ny bil, oven i købet baseret på en helt ny platform.

Subaru XV i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere på Toyota Yaris samt elbils konceptet i-Tril

Toyotas mest populære model er i Danmark den kompakte B-segment bil, Toyota Yaris. Den er på vej i en ny udgave og på Genève Motor Show kan man beskue den for allerførste gang. Den har både fået nyt design og bedre køreegenskaber, en ny motor, den kører længere på literen og får desuden Toyotas omfattende sikkerhedspakke som standard.

Toyota i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show: VW premierer

med den nye Arteon på "toppen af podiet"

Indtil en ny VW Phaeton kommer på markedet, vil den helt nye Arteon være toppen af poppen hos det tyske bilmærke.

Volkswagen i Genève >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt