- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW 5-serie Touring har verdenspremiere i Genève


2017 Genève Motor Show: BMW 5-serie Touring

Interview med BMW-chefen Hildegaard Wortmann


Af Søren Clauding – marts 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med Genève Motor Show havde vi anledning til et yderst eksklusivt interview med ingen ringere end BMW-chefen Hildegaard Wortman og emnet var elektrisk mobilitet. Vi bad hende bl.a. redegøre for to essentielle emner:

 

Det ene handlede om BMW’s engagement i det såkaldte e-mobility, altså elektrisk mobilitet af den ene eller den anden slags. BMW fortæller om det, men de råber ikke højt. Alligevel, fastslår Hildegaard Wortman, har BMW det største udbud af elektriske mobilitetstilbud på markedet. Alene den helt elektriske BMW i3 er solgt i over 100.000 eksemplarer og modelpaletten som helhed inkluderer en lang række hybrider/opladningshybridbiler.

 

Det andet gjaldt eksponeringen af BMW’s engagement i e-mobilitet. BMW har lige fra begyndelsen af været involveret i den nye mesterskabsserie for elektriske formel racerbiler, Formel E, men ikke som deltager. Først i år er man aktiv med i selve racerløbene som partner i Andretti Formel E teamet. Hidtil har det alene været som leverandør af safetycars og pacecars i form af BMW i3 og i8.

 

Hele interviewet blev optaget på motor show'et og lydkvaliteten er ikke den allerbedste, men de dele, der vedrører vores to essentielle emner, kan høres helt ubearbejdet i deres helhed. Klik på linket og vi garanterer for at de næste 7 minutter og 30 sekunder ikke er spildte.


Interview med Hildegaard Wortmann


Hildegaard Wortmann har ansvaret for BMW mærket, såvel udviklingen af BMW bilerne som markedsføringen af dem i BMW koncernen.


BMW prøvekørsler - find dem hér >>>


Link til importøren


 

Den største BMW nyhed i Genève er den nye stationcar udgave af 5-serien. Det unikke setup på standen (se billedet ovenfor) fortæller hele historien: Den rummelige 5-serie Touring er en regulær rejsebil.


 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt