- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 


2011 Genève Motorshow - dette har vi skrevet...

 

 

 

 

 

 

 

Toyota ser lyst på fremtiden

Den hvide farve symboliserer renheden, lyset, glæden og meget mere i samme retning. Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at hvid var den gennemgående farve på et Genève Motorshow. Hos Toyota præsenterer man stort set lutter hvide hybridbiler, herunder verdens første 7-personers hybrid.

Læs mere>>>


Mitsubishi Global Small ”e-compact”

Mitsubishi er blandt de første, der introducerer serieproducerede elektriske biler på verdensmarkedet. Det foregår faktisk netop nu i Danmark, hvor man har lanceret Mitsubishi iMIEV. Men man tolker ”e” strategien bredere på Genève Motorshow, hvor man præsenterede den første nye ”Global Small” konceptbil.

Læs mere>>>


Fuld power på Saab

Efter et par vanskelige år er der nu fornyet power på Saab. Fabrikken er sikret økonomisk gennem en kraftfuld businessplan, der har givet ledelsen arbejdsro og mulighed for at fastlægge den kommende udvikling. Det har givet selvtillid og lyst til at give den en ekstra skalle.

Læs mere>>>


To verdenspremierer hos Opel

Efter den nye Opel Meriva med den revolutionerende dørsystem, kunne man måske have ventet, at den nye Opel Zafira, ville videreføre denne tankegang. Det er imidlertid ikke tilfældet. I Genève viser Opel også den produktionsklare Ampera.

Læs mere>>>


Minagi og Shinari viser vejen hos Mazda

Mazda præsenter i Genève to spændende konceptbiler – Minagi og Shinari – som hver især viser vejen for design og teknologi.

Læs mere>>>


Ford B-Max bryder med traditionerne

Det næsten bugner med nyheder på Ford-standen i Genève. Men den mest banebrydende verdenspremiere er den helt nye Ford B-MAX, foreløbig som konceptbil, men med et klart mål om serieproduktion næste år.

Læs mere>>>


Alfa og Lancia stjæler billedet hos Fiat

Fiat koncernen havde ikke umiddelbart meget nyt på Genève Motorshow. men går man under huden på koncern-mærkerne Lancia og Alfa Romeo er tingene anderledes. Om end konceptbilen Alfa 4C er baseret på en helt ny platform.

Læs mere>>>


Subaru Impreza Concept sender nye signaler

Subaru viser i Genève en Impreza konceptbil, der sender nye signaler om hvordan fremtidige Impreza’er vil kunne se ud.

Læs mere>>>


2011 Genève Motorshow:

MINI Rocketman rokker ved traditionerne

Dansk chefdesigner i spidsen for MINI

MINI har fået ny chef-designer. Efter at have varetaget udviklingen af den nye BMW 6’er Coupé er danske Anders Warming fået det overordnede ansvar for hvordan MINI skal se ud i de kommende år. Det bliver spændende…

Læs mere>>>


2011 Genève Motorshow: Facelifted C-klasse og ny C-klasse Coupé

I begyndelsen af april lanceres den nye Mercedes-Benz C-klass i Danmark og senere, i juni, lander den C-klasse Coupé, som havde verdenspremiere på Genève Motorshow.

Læs mere>>>

100 år med Chevrolet

I anledning af Chevrolets 100 års jubilæum i 2011, lagde man allerede an til begivenheden ved Paris Motorshow i efteråret 2010 med flere verdenspremierer.

Læs mere>>>


Honda kan det hele

I Genève har Honda verdenspremiere på den produktionsklar Honda Jazz, hvor man på mirakuløs vis har formået at fastholde Jazz’ens unikke egenskaber i form af ”biograf-bagsæder” – til trods for at batteri og el-motor optager mere plads i bilen.

Læs mere>>>


Hyundai i40:

Ny mellemklassebil - først som stationcar

Det er nogen tid siden at Hyundai har kunnet tilbyde en større mellemklassebil. Og endnu længere siden at man havde en stationcar. Nu slå man to fluer med et smæk med verdenspremiere på Hyundai i40.

Læs mere>>>


Nissan skaber el-dreven sportsvogn

Nissan har ry for at skabe nogle af verdens mest spændende sportsvogne og Nissan har også udviklet verdens første nul-emissions-familiebil – Nissan LEAF. Nu har Nissan kombineret glæderne ved en sportsvogn med de miljømæssige fordele ved en elbil, og det hele er samlet i den imponerende 2-personers konceptbil ESFLOW, som præsenteres på Genève Motorshow.

Læs mere>>>


Ny Kia Rio og Kia Picanto

Kia har ikke færre end tre vigtige premierer på Genève Motorshow: Dels "uden for Korea premiere" på Kia Picanto, dels verdenspremiere på en helt ny Rio men også Europa-premiere på en hybrid-version af den Kia Optima Sedan.

Læs mere>>>


2011 Genève Motorshow:

Hurtige Peugeot dieselhybrider og ny 308

Peugeot er blevet den største franske bilproducent. Det understregede man i Genève ved at strø om sig med nyheder og koncepter. Et af de hurtigste var en ægte hybrid-racer, baseret på den regerende International Le Mans serievinder, Peugeot 908.

Læs mere>>>


Citroën DS3 overgås af Metropolis

Citroën har succes med den særlige DS3, som blev lanceret først i 2010 (læs vores test hér>>>). På Genève Motorshow er den større DS4 nu produktionsklar.

Læs mere>>>


2011 Genève Motorshow: Volvo følger miljøvejen

En af de store nyheder hos Volvo på Genève Motorshow var en ny såkaldt 3-i-én bil, set i et miljøperspektiv. Der er nemlig tale om en plug-in dieselhybrid version af Volvo V60.

Læs mere>>>


2011 Genève Motorshow: AC genopstår

AC MkVI hedder den nu genopstået topmoderne udgave af den legendariske AC Cobra, det ultimative sportsvogns ikon fra begyndelsen af 1960’erne.

Læs mere>>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt