- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>IAA - 64. Internationale Automobil-Ausstellung - Frankfurt 2011


Fra denne side kan du finde videre på dækningen af efterårets vigtigste internationale motorshow.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To verdenspremierer fra Peugeot:

508 RXH og HX1

Peugeot har to verdenspremierer på Frankfurt Motor Show: Den offroad-inspirerede 508 RXH og den stilrene MPV konceptbil HX1 med plug-in teknologi.

Læs mere>>>


Verdenspremiere: Helt ny Hyundai i30

En helt ny Hyundai i30 præsenteres i Frankfurt. Det eneste tiloversblevne fra den hidtidige model er den fine garanti på 5 år, uafhængig af kilometertal.

Læs mere>>>


Stribevis af nyheder fra Toyota og Lexus

Verdens største bilfabrik, Toyota, glimrer på Frankfurt Motorshow med en hel stribe verdensnyheder, både med Toyota-navnet og med Lexus-navnet på bagklappen.

Læs mere>>>


Verdenspremiere på ny Honda Civic

Den kan ikke løbe fra sin fortid, men det er en gennemgribende ny Honda Civic, der har verdenspremiere på Frankfurt Motorshow. Ny front, nyt bagparti og ikke mindst en række forbedringer skabt på basis af kundernes tilbagemeldinger. Det gælder også bilens køreegenskaber.

Læs mere>>>


Verdenspremiere: Suzuki Swift Sport

I Frankfurt præsenteres en ny topmodel i Swift model programmet, Swift Sport. Med udgangspunkt i 3-dørs udgaven af Swift, har Suzukis ingeniører og designere udviklet det, man selv kalder en sand køremaskine.

Læs mere>>>


Verdenspremiere på ny innovativ Fiat Panda

I Frankfurt har Fiat løftet sløret for den helt nye Fiat Panda. Den ny Panda skal fortsætte succesen fra forgængerne, der med opnåede et samlet salg på mere end 6,5 millioner.

Læs mere>>>


Masser af fart på Ford - men også en god portion miljø-tænkning

Der var masser af fart på Fords nyheder på Internationale Automobil Ausstellung. Nye kraftige serieproducerede biler, en iøjefaldende konceptbil og en øko-optimeret Formel Ford. Plus ny 3-cylindret teknologi, der med turbolader åbner helt nye potentialer.

Læs mere>>>


To store Citroën eye-catchere: DS5 og Tubik

Citroën havde to iøjefaldende verdenspremierer på IAA I Frankfurt: Mellemklassebilen DS5 og den luksuøse minibus, konceptbilen Tubik.

Læs mere>>>


Med MINI Coupé tages skridtet fuldt ud

Med den nye MINI Coupé, som blev præsenteret på IAA i Frankfurt, har MINI’s designcenter under ledelse af danske Anders Warming taget skridtet fuldt ud: Hvorfor bygge en bil, hvor der i forvejen er beskeden bagsædeplads, og så oven i købet skære af i højden. Den nye MINI Coupé er ganske enkelt en to-sædet bil.

Læs mere>>>


Renault

Læs mere>>>

Opel: Fire verdenspremierer

 - og en sjov konceptbil også for unge

Opel præsenterer ikke færre end fire verdenspremierer på IAA. For første gang viser man Opel Astra GTC, den nye Zafira Tourer, næste generation Combo og el-bilen Ampera. Dertil kommer en sjov konceptbil, Opel ”Rak e”, som også har unge mennesker i tankerne.

Læs mere>>>


Verdenspremierer: Kia Rio 3d og Kia GT

Kias nye formsprog

Kia Rio i 5-dørs versionen er først klar på det danske marked om kort tid. Men på Frankfurt Motorshow er man parat med den helt nye 3-dørs udgave, skabt med sport og dynamik som første prioritet og tro mod Kias nye formsprog, skabt af design-miraklet Peter Schreyer.

Læs mere>>>


Seats nye formsprog + mere om VW Group

Seat viser i Frankfurt det, man selv kalder en fortsat udvikling af mærkets design-DNA: konceptbilen Seat IBL.

Læs mere>>>


14 sekunder med Ferrari 458 Spider

14 sekunder tager det at forvandle den nye Ferrari 458 Spider fra lukket til åben bil - eller omvendt.

Læs mere>>>


Verdenspremiere: Mazda CX-5

 - Mazda's nye ansigt

På Frankfurt Motorshow vises den nye CX-5, en mellemklasse SUV/cross-over, der også kan leveres med firehjulstræk. Men vigtigst er det måske, at Mazda ved samme lejlighed præsenterer mærkets nye visuelle identitet. Mazda kalder det KODO: Soul of Motion.

Læs mere>>>


Subaru XV: Første europæiske Subaru verdenspremiere nogensinde

Subaru har for første gang nogensinde præsenteret en ny bil på et europæisk bilshow. Måske tvunget dertil af omstændighederne, for den nye Subaru XV er i princippet en off-road/SUV version af den nye Impreza, som blev præsenteret i New York umiddelbart inden jordskælvskatastrofen i Japan i foråret.

Læs mere>>>


Mercedes-Benz: Stribevis af verdenspremierer

Mercedes-Benz benyttede naturligt nok det tyske hjemmemarkedsshow og virksomhedens 125 års jubilæum til at præsentere alt det, der har fået fabrikken igennem finanskrisen. Man har nemlig ikke ligget på den lade side, mens verden forsøgte at rydde op i økonomien, men arbejdet på mange forskellige fronter.

Læs mere>>>


Volvo Concept YOU

læs mere>>>


Chevrolet

Læs mere>>>


Cadilac Ciel

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt