- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheder


 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lancering i Danmark: KIA XCeed Plug-in hybrid
Verden plages af Corona virus, men lykkeligvis er det noget, som langt de fleste mennesker alene oplever i form af restriktioner på deres færden og gennem mediernes intensive dækning. For langt de fleste mennesker skal hverdagen gå videre og derfor er det yderst relevant, når KIA netop nu lancerer den helt nye plug-in hybrid udgave af den populære familiebil, KIA XCeed.
KIA XCeed PHEV lancering - læs mere >>>

Lancering i Danmark: Hybridkraft til Suzuki
Ved indgangen til 2020 blev Suzukis 12 Volt hybridsystem standardudstyr i modellerne Swift og Ignis, og nu har den japanske fabrik introduceret et kraftigere 48 Volt mild-hybridsystem, der fremover er standard i Vitara og S-Cross med 1,4 Boosterjet motor og 6-trins manuelt gear.
Suzuki hybrid - læs mere >>>

Corona virus og Motorsiden.dk
Den stadig omsig gribende SARS-CoV-2 virus sætter sine spor overalt i verden. Ikke mindst i Danmark, hvor regeringen har indført en række dekreter, som alle har til formål at dæmme op for spredningen af den berygtede Corona virus.
Corona virus og Motorsiden.dk >>>

First World Test: Ford Puma
Ny Puma springer ind på SUV markedet
I disse dage er den helt nye Ford Puma parat til, at springe ind på det danske bilmarked og til at gøre et effektivt indhug i klassen for kompakte crossovere, som udgør cirka 10 procent af det samlede danske bilsalg. 1300 danske nummerplader vil inden årets udgang være skruet fast på den markante front og det atletiske bagparti, forventer man hos Ford i Danmark.
First World Test: Ford Puma - del 1 >>>

First World Test: Ford Puma
Agil og letkørt med ægte Ford dynamik

Allerede i skrivende stund er den helt nye Ford Puma på vej ud til de danske forhandlere. Af samme grund kan de fleste detaljer også hentes på Fords website. Hvad der ikke er lige for hånden er den første mulighed for, at prøvekøre den nye bil. Den havde vi imidlertid, oveni købet på varierede vejstrækninger i området nord for Malaga i Spanien.
First World Test: Ford Puma - del 2 >>>

Præsentation: Ny avanceret Honda Jazz
Inden udgangen af 2022 skal alle Honda biler, solgt på det europæiske marked, være elektrificeret. Og man spilder ikke tiden hos Honda. Vi har først på året haft mulighed for at prøvekøre den helt nye fuldt elektriske Honda e, den lanceres efter planen (der indtil videre ikke er ændret på grund af Corona-truslen) i juni måned og samtidig introduceres også en ny elektrificeret udgave af familiebilen, Honda Jazz.
Ny Honda Jazz - præsentation - læs mere >>>

Præsentation: Ny Audi A3 Sportback
Ny teknologi i skarp indpakning
Egentlig var der dette forår planlagt en lang række præsentationer af nye biler, inklusive testkørsler, typisk rundt om i Europa. I denne corona-tid kræves der imidlertid andre løsninger og én af dem er on-line præsentationer deriblandt hos Audi, som har præsenteret den helt nye Audi A3, både som Sportback, altså en hatchback udgave, samt en kompakt limousine, altså en regulær sedan.
Ny Audi A3 præsentation - læs mere >>>

Geneve Motor Show 2020 er aflyst
27. februar kunne man hér på Motorsiden.dk læse følgende - og nu er Genève Motor Show aflyst:
Den såkaldte Corona virus spredes iflg. nyhedsmedierne hastigt i disse dage. Det synes uomtvisteligt, at her er en risiko, vi mennesker skal tage meget alvorligt og beskytte os imod. Dels for at undgå, selv at blive syge, dels for at undgå, at medvirke til spredningen af virussen.
2020 Genève Motor Show - læs mere >>>

First World Test: Honda e
Kultbil fra første kilometer
Visse biler opnår over deres levetid en næsten kult-agtig status. Det er ikke altid til at forudse, men den helt nye Honda e har alle de egenskaber, der kendetegner en kultbil. Den gør op med normerne i næsten enhver henseende, og så betyder det vel også noget, at der er tale om den første serieproducerede elbil fra Honda nogensinde.

First World Test: Honda e - del 1 - læs mere >>>

First World Test: Honda e
Præmium transport til bykørsel

Da Honda besluttede sig for, at de ville udvikle deres allerførste elbil til serieproduktion, traf de en radikal beslutning om, at man ikke ville kaste sig ind i rækkevidde-kampen. Hos Honda har man som udgangspunkt den opfattelse, at elbiler gør mest gavn i bymiljø, fordi de ikke støjer og fordi de ikke forurener luften med udstødningsgasser.
First World Test: Honda e - del 2 - læs mere >>>

Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt