- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

 Nyheder


 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First Test: Hyundai Ioniq 6

Fancy elbil forbeholdt de få

Den er fancy, den er bygget på et udgangspunkt med masser af succes, så grundlaget er skabt for endnu en succes. Men succes’en skal næppe måles i Danmark, måske i USA, men herhjemme: Nej, for den danske importør forventer ikke at få mange biler til landet. Bilen er den helt nye Hyundai Ioniq 6.

First Test: Hyundai Ioniq 6 - læs mere >>>


First World Test: Toyota Corolla Hybrid

Mere liv i Verdens-étteren

Toyota Cotolla er verdens mest solgte bilmodel. Ikke færre end 51 millioner eksemplarer er solgt siden introduktionen af den allerførste version tilbage i 1966. Det skal den fortsat være, og derfor har Toyota foretaget en gennemgribende fornyelse af de vitale funktioner af bilen, der i den nuværende form så dagens lys for første gang i 2019.

Toyota Corolla First World Test - læs mere >>>


First World Test: Toyota Corolla Hybrid

Vejen til toppen for verdens mest købte bil

Toyota bringer nu en nye og kraftigt opdateret udgave af succes-modellen, Toyota Corolla, på markedet. Det er en bilmodel, der er købt i 51 millioner eksemplarer verden over, og den nye bil er en del af 12. generation, der blev lanceret i 2019. Men hvordan har vejen dertil set ud for verdens mest købte bilmodel fra verdens absolut største bilmærke?

Toyota Corolla og historien - læs mere >>>


First Test: Toyota RAV4 GR Sport

Toyota SUV skøjter derud ad

Toyota RAV4 skøjter derudad. Og det var tæt på, at kunne være gået i vasken, for selvom de første prøvekørsler af den populære SUV, som er verdens mest solgte af slagsen - og verdens næstmest solgte bilmodel - fandt sted helt oppe kanten til bunden af den botniske bugt, var temperaturerne rekordhøje 7 grader under store dele af testen. Vel at mærke i et område, hvor temperaturerne i januar er minus 9 grader...normalt altså.

Toyota RAV4 First test - del 1 - læs mere >>>


First Test: Toyota RAV4 GR Sport

Udstyr og egenskaber i topklasse

De første prøvekørsler af den kraftigt opgraderede Toyota RAV4 handlede naturligvis om køreegenskaber og performance i den nyeste topversion, GR Sport. Men der følger mere med i den nye bil end blot et sportsligt udseende og fine køreegenskaber, oplevet på snedækkede svenske veje i Lapland vest for Luleå.

Toyota RAV4 First test - del 2 - læs mere >>>

First test: Lexus RX 450h+

En strålende oplevelse og en strålende fremtid

Siden relanceringen af Lexus i Danmark for et par år siden er det gået strålende for Toyotas luksusmærke.Og nu er man klar med den femte generation af den også på verdensplan mest solgte Lexus model. Som navnet siger: Det går strålende. Og hvordan skal det med navnet så lige forstås?

Lexus RX 450h+ test - læs mere >>>


Mazda MX-30 R-EV: Mazda nytænker igen

- og giver Wankelmotoren nyt liv

Hvor mange andre følger strømmen (også den elektriske), tænker man hos Mazda som regel ud af boksen. Skyactiv teknologien inkluderer velkendt teknik, men den optimeres, så bilisterne får mest mulig glæde af den anderledes tænkning. Det gælder også den nye MX-30 R-EV, som blev præsenteret for nylig og forventes på markedet til sommer.

Mazda MX-30 R-EV præsentation - læs mere >>>


Kort test: Ford F-150 Lightning på lyn visit

Den kom ikke helt som et lyn fra en klar himmel, for opholdet var planlagt, men opholdet var kort, et ægte lynvisit af en ægte amerikanerbil med en gigantisk elmotor. Den er intet mindre end den mest solgte bilmodel i USA, altså F-150 uden ”Lightning”, for Lightning betyder godt nok lyn, men hæftet på F-150 betyder det ”elektrisk pick-up truck”.

Ford F-150 Lightning test - læs mere >>>


VW vision på gennemfart - ID.Space Vizzion

kan ses på Rådhuspladsen i København

Hvis man er hurtig, og hurtig betyder inden 25. februar (2023 – blot for en ordens skyld) kan man få et glimt af Volkswagens fremtidige ID.7 – vel at mærke i stationcarudgaven. Sådan næsten i hvert fald. Konceptbilen ID.Space Vizzion er nemlig på gennemrejse i Danmark med et stop-over i VW City studio på hjørnet af Rådhuspladsen i København.

VW ID.Space Vizzion i København - læs mere >>>


First Test: Nissan Ariya 87 kWh e-4ORCE

Unik anvendelse af elektrisk firehjulstræk

Nissans nye elbil, Ariya, er som udgangspunkt forhjulstrukken. Det giver god mening, fordi forhjulstræk gennem årtier har været anset for at være den rette løsning, hvis man gerne ville opnå stabile og sikre køreegenskaber. Den nye firehjulstrukne e-4ORCE version løfter anvendelsen af elektriske motorer til et nyt niveau. Vi har prøvet den på Jarama racerbanen i Spanien.

Nissan Ariya e-4ORCE test >>>


Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt