- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        


VW-vision på gennemfart

Kan ses på Rådhuspladsen i København


Af Søren Clauding – 15. februar 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis man er hurtig, og hurtig betyder inden 25. februar (2023 – blot for en ordens skyld) kan man få et glimt af Volkswagens fremtidige ID.7 – vel at mærke i stationcarudgaven. Sådan næsten i hvert fald. Konceptbilen ID.Space Vizzion er nemlig på gennemrejse i Danmark med et stop-over i VW City studio på hjørnet af Rådhuspladsen i København.

Konceptbilen er omkring 3 år gammel, men dengang vidste man ikke, at konceptet ville blive virkelighed. Men bilen, der kan ses i København, er tilnærmelsesvis identisk med den kommende ID.7 stationcar, der forventes introduceret i om et års tid. ID.Space Vizzion er en fuldt elektrisk bil, 5 meter lang og med næsten 3 meters akselafstand, hvilket giver gigantisk kabineplads og et bagagerum på små 600 liter.

 

Den er aerodynamisk optimeret og forventes med et 77 kW batteri at have en rækkevidde på knab 600 kilometer. Basis er en baghjulstrukken udgave med 279 elektriske hestekræfter og senere forventeligt også med en 102-hestes elmotor på forhjulene og en systemeffekt på 340 Nm. 0-100 km/t på 5,4 sekunder, 175 km/t på toppen og en ladeeffekt på 11 kW AC og op til 200 kW DC.


VW prøvekørsler - find dem hér >>>

Fronten bliver rettet til i den serieproducerede version med lidt anderledes frontlygter og et andet gitter-design i stil med ID.Buzz fronten.Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt