- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Peugeot -208 GT Sky

Elektrisk city-racer med næsen i sky

Sidste gang, vi prøvede den dengang nye Peugeot e-208, var for 2 år siden. I mellemtiden har den fået et facelift, men det er ikke det letteste at se, sådan umiddelbart. Men der er mange nye detaljer, som giver anledning til at den populære kompakte bil kan stikke næsen i sky.

Peugeot e-208 GT Sky test - læs mere >>>


Toyota Kenshiki Forum 2022:

Lexus Electrified Sport:

Køreglæden slår gnister

Den er foreløbig alene et koncept, men en elektrisk sportsvogn med så enestående et design og forventede præstationer vil populært sagt kunne få køreglæden til at slå gnister. For den ser fabelagtig ud og den kører ligesådan, afslører folkene bag Lexus Electrified Sport.

Kenshiki Forum - Lexus Electrified Sport >>>


Toyota Kenshiki Forum 2022:

Skarpt angreb i C-segmentet

Toyota C-HR Proloque og bZ Compact SUV

Kenshiki Forum i Bruxelles var ikke bare en mulighed for at komme dybere i de mange hjørner af Toyota koncernen, som til daglig blot eksisterer i baggrunden. Der blev også præsenteret nyheder og nye tanker. Og nye streger, ikke mindst, konkretiseret og formgivet som det, man kalder konceptkøretøjer. Den udvendige form kan man se, men indvendigt…ja så langt gik man ikke, det har vi til gode.

Kenshiki Forum - C-HR og bZ Compact >>>


Toyota Kenshiki Forum 2022:

Ny Prius bekræfter Toyotas hybrid satsning

Hvis nogen skulle forfalde til at tro, at Toyota har forladt hybrid-vejen, blot fordi de er markedsaktuelle med den nye fuldt elektriske Toyota bZ4X og har flere elbiler i pipelinen, må de tro om igen. Hos Toyota tror man på forbrændingsmotoren, også langt ud i fremtiden. Men vejen går fortsat over hybrid-teknologien, hvilket fabrikken bekræfter med lanceringen af den nye og 5. generation Toyota Prius.

Kenshiki Forum - Ny Prius PHEV - læs mere >>>


Toyota Kenshiki Forum 2022:

Diversitet og inklusion styrker kundeforholdet - og bidrager til reduceret klimabelastning

Mangfoldighed, lighed og inklusion er begreber, der er oppe i tiden. De er så småt ved at finde vej ind i bilverdenen, dels fordi man er blevet opmærksom på vigtigheden af en nuanceret tilgang til kunderne, dels fordi kunderne i kraft af en øget selvbevidsthed fordrer et engagement udover det, at sikre den bedst mulige løsning indbygget i det køretøj eller den mobilitetsmodel, den enkelte vælger i den aktuelle situation.Til syvende og sidst er det også godt for klimaet!
Kenshiki Forum - Diversitet, lighed og inklusion >>>

Årets Bil 2023 : Diversitet gjorde udslaget og VW ID.Buzz  opnåede en snæver førsteplads
Det blev Volkswagens design-stykke, ID.Buzz, der scorede hæderstitlen ”Årets Bil i Danmark 2023”. Men det var et snævert opgør, og den er da også meget anderledes, for nu at sige det mildt, end den nye MG 4, som tog 2. pladsen med blot et enkelt point mindre end den iøjefaldende Folkevognsbus - der i øvrigt er baseret på den velkendte elektriske platform, som også ligger til grund for VW ID.3 og de øvrige varianter over VW’s elbils-tema.
Årets Bil i Danmark 2023 Finalen - læs mere >>>

Biltest: Honda Civic e:HEV Hybrid Advance

Det bedste fra to verdener - og flere dertil

Da Honda første gang præsenterede deres banebrydende e:HEV teknik var verden ikke parat. Siden har den fundet vej ind i tre af Hondas avancerede biler og med den nye Honda Civic e:HEV får den fjerde Honda model fordel af teknikken, der parrer det bedste fra to verdener og flere til, hvis man ser tingene i et bredere perspektiv. Og det er verden så småt ved at være moden til – heldigvis.

Honda Civic e:HEV Hybrid test - læs mere >>>


Biltest: MG5 Electric Luxury
Velkomponeret elektrisk stationcar
Sjovt nok er stort set alle elbiler sedan’er, crossovere eller SUV’er. Derfor er det helt forfriskende som dansker i stationcar-land, at opleve en ægte fuldt elektrisk stationcar i form af MG5. Den er oven i købet velkomponeret og fornuftigt prissat, så mange vil kunne være med. 300.000 kroner er jo typisk prisen på en kompakt bil og i MG5 får man en regulær mellemklassebil for pengene.
MG5 Electric test - læs mere >>>


Biltest: KIA Niro EV Upgrade
Fremragende elbil på elbilstur
I 2022 er der kommet en stribe elbiler på markedet. Biler, der er bygget som elbiler, på elbilers præmisser, og de lever alle op til forventningerne hver på deres måde. Da vi første gang mødte den nye KIA Niro, var det da også med særligt fokus på elbilen, for dens køreegenskaber var helt i sin egen klasse, pris og størrelse taget i betragtning. Men den findes også med benzin, som det primære drivmiddel, og netop det er med til at gøre bilen unik.
KIA Niro EV test - læs mere >>>


First Test: Range Rover Sport PHEV
Range Rover Sport med tryk på Sport
Linjeføringen siger næsten det hele: Den helt nye Range Rover Sport er den mest sportslige Range Rover Sport til dato. Den er markant mere dynamisk, den har et overskud af kræfter, men linjeføringen: Wow, det er en bil, der vil noget.
Range Rover Sport PHEV test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt