- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Toyota Motor Europe direktør Matt Harrisson, som også har ansvaret for Lexus forestod selv præsentationen af fabrikkens nye konceptbil, supersportvognen Lexus Electrified Sport.


Kenshiki Forum 2022

Lexus Electrified Sport:


Køreglæden slår gnister


Af Søren Clauding – december 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den er foreløbig alene et koncept, men en elektrisk sportsvogn med så enestående et design og forventede præstationer vil populært sagt kunne få køreglæden til at slå gnister. For den ser fabelagtig ud og den kører ligesådan, afslører folkene bag Lexus Electrified Sport.

 

Egentlig er der ikke så meget at sige, for billederne taler deres eget klare sprog. Men på visse punkter har designerne ikke bare visuelt tænkt ud af boksen. For hvad er køreglæde? For nogle er det glæden ved at håndtere en hurtig sportsvogn muligheden for at skifte gear. Det kan man ved tryk på en knap. Og vil man have motorlyd som i fordums tid, klarer den også det.

 

Men fartpræstationerne er ikke kunstige: 0-100 km/t på cirka 2 sekunder – forventes det. Og sandt at sige ser bilen ud til at kunne håndtere det. Om føreren så kan, er en ganske anden sag.Link til importøren

Lexus prøvekørsler - find dem hér >>>

Kenshiki Forum har på få år udviklet sig til en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor Toyota Motor Europe på tværs af fabrikkens produkter og aktiviteter informerer bredt om, hvad der rører sig hos den globale bilgigant.


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt