- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Renault Captur TCe 155 EDC
Highspeed test: Bestået
Allerede i forbindelse med de første internationale prøvekørsler fastslog vi, at 130-hestes udgaven af den helt nye Renault Captur føltes mere harmonisk end versionen med 155 hestekræfter. Det blev bekræftet for nylig, da vi prøvekørte Captur med 130 hk på danske landeveje. Men den kraftige udgave skulle have en ekstra chance – den er nemlig ret hurtig.
Renault Captur TCe 155 EDC test - læs mere >>>

Biltest: BMW X3 xDrive 30e M Sport
Kraftfuld "miljø-SUV" i premiumklasse
xDrive betyder firehjulstræk og som sådan er en BMW X3 xDrive med stor frihøjde og ægte SUV-former også en ægte SUV.  Sådan en kan også komme frem, når asfalten skiftes ud med ujævn vej eller lettere off-road terræn. Men den hér prøvekørte udgave: Nej, på ingen måde, det går ikke Jo, den kan godt, men så vil der efter kort tid ikke være meget tilbage af de pæne 21” alufælge til 40.000 kroner, og det går ikke…
BMW X3 xDrive 30e M Sport test - læs mere >>>


Stribevis af KIA nyheder

Ligesom store dele af bilbranchen nu for alvor er i færd med at lukke op igen efter corona-nedlukningen i foråret, er koreanske KIA også aktuel med en hel stribe efterårsnyheder. Bl.a. introduceres viften af populære Ceed-varianter og den kompakte crossover, Stonic med nye drivliner med ”clutch-by-wire” teknologi i en ny manuel gearkasse. Den nye Picanto er landet og den nye Sorento er lige om hjørnet.

Stribevis af KIA nyheder - læs mere >>>

Kort test: Jeep Renegade og Compass plug-in:
Plug in i naturen giver god mening
Egentlig giver det ekstra god mening, at elektrificere biler som de to Jeep modeller, Renegade og Compass, for naturligvis er det smart gennem el-drift ikke at forurene i bymiljøet, men det er også smart, ikke at gøre det ude i naturen. Derfor er det ikke utænkeligt, at Jeep herhjemme vil få ekstra gang i salget af de kompakte SUV’er, der lanceres i Danmark her i september.
Jeep plug-in hybrider - læs mere >>>

Biltest: Hyundai i10 MPi Essential
Moden minibil
Der er grund til, at anerkende, at Hyundai fortsat udvikler på deres lille i10 model. I de senere år har kunde-interessen for de helt små biler været lidt på retur, og det er ingen gigant forretning for bilproducenterne, fordi de små biler jo traditionelt er billigere end de store. Det samme kan i øvrigt siges om søstermærket KIA, der netop nu er klar med den helt ny Picanto.
Hyundai i10 test - læs mere >>>

Biltest: Toyota PROACE City Verso Long Family
Ligeså rummelig som navnet er langt

Der findes allerede tre af slagsen, hvor producenterne har svært nok ved for alvor at skille modellerne ad. Toyota kommer halsene halvandet år efter de andre og så er gode råd dyre: Hvordan gør man en forskel. Det gør man netop ved at skille sig ud – vel at mærke på kundernes præmisser.
Toyota PROACE City Verso test - læs mere >>>

First Test: Ford Explorer Plug-in Hybrid
El-hjælp gør Fords STOR-satsning realistisk
En gigantisk bil til over en million kroner er ikke hverdagskost fra Ford. Ikke i Danmark i hvert fald og sådan set heller ikke i Europa. Men Ford har sat stikket i stikkontakten, og den elektriske hjælp gør den store Ford Explorer helt tålelig for det miljøbevidste europæiske publikum.
First Test: Ford Explorer PHEV - læs mere >>>


Nye hybrid motorer til Land Rover Defender
Plug-in æraen er over og og ikke bare lancerede Land Rover den exceptionelle nye Defender, nu er man også klar med en plug-in hybrid version, der både er mere miljørigtig, og også den kraftigste Defender til dato med 404 hestekræfter på de fire trækkende hjul. Og i tilgift også nye mild hybrid dieselmotorer.

Land Rover Defender hybrider - læs mere >>>


First Test: Renault E-TECH modelvifte
Renault lægger hårdt ud på hybrid markedet
Efter at have bragt sig selv i en position som førende elbils-producent, med ikke mindst Renault Zoe som bestselleren, lægger Renault nu ud med tre hybrid-modeller, der rammer præcis i de meget interessante markeder for kompaktbiler, kompakte SUV’er og mellemstore stationcars. Hvad plug-in modellerne angår er man leveringsdygtig i 2020. Men teknikken er ikke den samme i alle tre.
Renault E-TECH hybrid biler - læs mere >>>


Biltest: Audi e-tron 55 quattro
Stor, elektrisk og i en klasse for sig selv
Der er efterhånden kommet en del spillere på markedet, når det gælder elbiler. Men i den store klasse for biler på tæt ved 5 meters længde, findes der i princippet kun én. Audi e-tron 55 quattro er nemlig med sine 4,9 meter ikke helt så lang som Tesla Model X, omend den er mere rummelig, bredt anvendelig og også kører bedre. Og EQC hos Mercedes er noget mindre.
Audi e-tron 55 quattro test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt