- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Biltests


 Biltest arkiv Flere prøvekørsler >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeep Renegade 1,3 FireFly 180 hk 4X4 AT9
Ærlig Jeep SUV med masser af kræfter
Jeep har i nogen tid produceret en kompakt SUV. Allerede sidste forår præsenterede vi da også Jeep Renegade med 120 hestes 1-liters turbomotor. Men skal den bruges som den SUV, den regulært er, er den nye 180-hestes turbobenziner ikke til at komme uden om. Med 4X4 er pakken komplet.
Jeep Renegade 180 hk 4X4 test - læs mere >>>


Volvo XC60 B4 Mild Hybrid AWD R-design
Den ikke bløde mellemvare

Det var nærliggende, at kalde den nye Volvo XC60 for ”den bløde mellemvare”, for den er præcis ligeså meget længere end Volvo XC40 som den er kortere end Volvo XC90. Men blød kan man ikke kalde den. Ikke i R-design udgaven i hvert fald. 30 procent stivere fjedre samt en tykkere krængningsstabilisator er fakta, der taler deres eget sprog.
Volvo XC60 B4 Mild hybrid test - læs mere >>>


Tesla Model 3 Standard Range Plus
Perspektiver med mening

En sporty amerikansk bil skal have masser af kræfter. Derfor var det meningsfuldt, at den første kompakte Tesla, Model 3, blev lanceret med en systemeffekt på imponerende 450 hestekræfter. Men den neddroslede udgave med "beskedne" 306 hestekræfter giver mere mening på europæiske breddegrader.
Tesla Model 3 SR Plus test - læs mere >>>

Mazda3 2,0 SKYACTIV-X Cosmo
Mazdas unikke X-faktor
Egentlig er det så lige til. Så lige til, at man næsten ikke kan kalde det en X-faktor (hvad Mazda da heller ikke gør). En X-faktor er den ubekendte og uforudsigelige faktor, som gør et eller andet til noget særligt. Mazda’s SKYACTIV-”X” motor er imidlertid ikke ubekendt, ikke længere i hvert fald, og som sådan heller ikke uforudsigelig. Men X’et gør motoren til noget ganske særligt, faktisk noget ret genialt.
Mazda3 SKYACTIV-X test - læs mere >>>


Ford Mustang GT Fastback 5,0 V8 A10
Legetøj for voksne – og dem der aldrig bliver det
Egentlig er det overflødigt, at bruge spalteplads på den seneste GT-udgave af Ford Mustang. For i en tid, hvor bilverdenen, herunder også Ford, skifter fokus og satser målrettet på elektriske biler, er det vel ret beset ikke politisk korrekt at anskaffe sig, endsige køre i en halvstor amerikansk benzinsluger. Og dog…
Ford Mustang Fastback GT 5,0 V8 A10 test >>>

Peugeot 208 BlueHDi 100 hk Allure
Moderne bybil især til pendlere

Peugeot 208 har over årene og er fortsat en af de allermest populære biler i Danmark. Den arv skal den helt igennem nye 208 løfte, og det får den næppe svært ved. Den er ikke bare ny, den er også moderne og i den udgave, vi hér præsenterer, er den ideel til pendlere, især når bykørsel er en del af turen.
Peugeot 208 BlueHDi test - læs mere >>>


BMW 118d Sport Line 8 Steptronic
Den smukke lille revolution
Det er kommet sådan lidt trinvist, opgøret med baghjulstrækket, men med den nye 1-serie BMW er det første store skridt blevet taget i skiftet til forhjulstræk. Det er lykkedes, endda i en sådan grad, at undertegnede var med til at stemme BMW 1-serie ind blandt de nominerede til Årets Bil i Danmark 2020. Men lad det nu blive ved denne lille revolution, kære BMW, baghjulstræk er fortsat en del af BMW DNA’et…
BMW 118d test - læs mere >>>

Range Rover Evoque Mild Hybrid
Gennemgribende fornyet luksus-SUV
Da Range Rover præsenterede den første kompakte luksus SUV med en god portion offroad indbygget var der dømt succes. Den er da heller ikke udeblevet. Flere end 800.000 eksemplarer har fabrikken solgt af Evoque modellen siden lanceringen for godt otte år siden. Og der er ingen grund til at tro, at den helt og gennemgribende nye generation skulle blive en mindre succes.
Range Rover Evoque Mild Hybrid test - læs mere >>>


Nissan Qashqai DIG-T 160 med ProPILOT Tålmodighed betaler sig
Det er ikke første gang, vi har sat os bag rattet af en Nissan Qashqai med 160-hestes turbobenzin motor og 7 trins DCT. Men det er første gang, at vi oplever den med det nye såkaldte ProPILOT system – og det er vigtigt, set i lyset af at Nissan Qashqai i den grad sætter dagsordenen som den mest solgte kompakte/mellemstore SUV/Crossover i Danmark såvel som i resten af Europa.
Nissan Qashqai DIG-T 160 ProPILOT test >>>


KIA XCeed 1,6 CRDi Comfort
Årets bil i vores optik

Det er ingen hemmelighed, at KIA XCeed var redaktørens topkandidat, da hæderstitlen "Årets Bil i Danmark 2020" skulle uddeles. Den demokratiske proces afgjorde, at en anden fik det ærefulde prædikat, og demokratiet må man respektere. Men i denne, den første testkørsel på Motorsiden.dk af XCeed (efterårets internationale test var vi nødt til at springe over), blev det, selv i en mørk vintertid, soleklart understreget, hvorfor.
KIA XCeed 1,6 CRDi test - læs mere >>>

Flere prøvekørsler >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt