- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Ford Mustang Mach-E GT

Power på amerikansk manér

Ford Mustang er amerikansk, meget amerikansk, faktisk så amerikansk, at den er skabt med en noget anderledes tilgang til power end vi europæere er vant til. For i USA er der fartgrænser overalt. Dér betyder acceleration det hele, og når man så udvikler en GT-version af den fuldt elektriske Mustang Mach E med op til 487 hestekræfter (358 kW), kan den godt nok køre hurtigt, men accelerationen er alt, hvad det drejer sig om.

Ford Mustang Mach-E GT test - læs mere >>>


Biltest: Toyota Aygo X Envy 1,0 S-CVT

Stort X ved dansker-minien

Gennem en årrække samarbejdede Toyota med Peugeot og Citroën om at bygge de populære trillinger, 107/108, C1 og Aygo. Men det var Toyota, der kørte med salget, det var Aygo, ikke mindst danskerne ville have, når de købte småt. Siden er Toyota brudt ud af samarbejdet og skabt deres helt egen helt nye Aygo X. En ægte dansker minibil, som bør få et stort X på shortlisten, når der skal købes ny lille bil.

Toyota Aygo X S-CVT test - læs mere >>>


First World Test: KIA Niro EV og PHEV 2. gen

Genial teknik og fremragende køreegenskaber

Da den første generation af KIA’s dengang nye elbil, KIA Niro, og søsterbilen Soul blev sat under lup for fire år siden var det den fremragende affjedring, der gjorde mest indtryk på undertegnede. Det samme kan siges om den helt nye generation af KIA Niro, der i Danmark lanceres som plug-in hybrid såvel som fuldt elektrisk bil. Igen var det affjedringen der dominerede indtrykket, for den er blevet endnu bedre.

First World Test: KIA Niro EV og PHEV - del 1 >>>


First World Test: KIA Niro EV og PHEV 2. gen

Bæredygtig tænkning

KIA har satset meget på bæredygtige løsninger ved udviklingen af den helt nye 2. generations udgave af Niro-modellen. Én ting er de elektrificerede drivliner, men også andre steder i tænkningen bag konstruktionen har miljø-fokus været i højsæde.

First World Test: KIA Niro EV og PHEV - del 2 >>>


First World Test: Toyota GR86 2,4 D-4S Boxer

Udsolgt ved første klik

Blot et par timer efter, at salget af den nye GR-udgave af den populære sportsvogn, Toyota GT86, var skudt i gang on-line, kunne man herhjemme melde om udsolgt. Heldigvis havde vi prøvet den forinden…

First World Test: Toyota GR86 - læs mere >>>


Marrakesh E-Prix: Mislykket DS team-play gav Mortara sejren

DS-Techeetah’s Antonio Felix da Costa besejrede team-kollegaen Jean-Eric Vergne og tog pole-position på den steghede asfalt i Marrakesh. I løbet havde han farten til at vinde, men et mislykket forsøg på team-play gav i stedet Edoardo Mortara sejren såvel som VM-føringen.

Marrakesh E-Prix - læs mere >>>


First World test: Nissan Qashqai e-Power

Nissan Qashqais fremtid og nutid er elektrisk

Nissan bygger fine elektriske biler, den japanske fabrik er måske endda den mest erfarne i branchen og den nye Ariya løfter mærkets elbiler op på et højere niveau. Men det er langt fra alle bilkøbere, der kan have glæde af Nissans elbiler. Og dog: Den nye Nissan Qashqai e-POWER er nemlig fuldt elektrisk – den producerer blot elektriciteten selv.

First World Test: Nissan Qashqai e-Power >>>


Biltest: Ford Ranger Stormtrak 2,0 4X4

Udstyrsstykke med moderne appeal

Den seneste generation af den hårdføre pickup, Ford Ranger, blev lanceret for et par år siden. Men en bilmodel får jo ikke lov til, bare at ligge i dvale til næste generation skal fødes. Udstrålingen er vigtig for den slags biler og Stormtrak versionen har sin helt egen visuelle identitet.

Ford Ranger Stormtrak test - læs mere >>>


Biltest: Lexus NX 450h+ Plug-in hybrid

Multifunktionel luksus-SUV til spotpris

Det myldrer med nyheder fra Toyota koncernen for tiden. Især i Danmark foregår der meget, og i vores regi handler det også om at præsentere modelpaletten fra luksusmærket, Lexus, der blev relanceret i Danmark sidste efterår. Og dér kommer man ikke uden om NX 450h+. En ægte plug-in hybrid, yderst luksuøs og attraktivt prissat ved hjælp af danske afgiftsrabatter.

Lexus NX 450h+ plug-in test - læs mere >>>


Biltest: Opel Combo-e L1V1 Innovation

Miljørigtig varekørsel i byerne

Elektromobilitet giver god mening rigtig mange steder. Men der er især ét sted, hvor elbiler ikke mindst giver ekstra meget mening: I bycentrene. Og når det gælder distribution af varer, som vi i den civiliserede verden er så afhængige af, så er elbiler løsningen. Ingen udstødning, ikke meget støj – samtidig er de hurtige, og visse steder må man endda parkere gratis. Sådan en bil er Opel Combo-e.

Opel Combo-e test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt