- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Præsentation: Honda Civic e:HEV Hybrid

Ny avanceret Civic kommer til efteråret

Honda har løftet sløret for sin elektrificeringsproces, og i den indgår også en kommende ny plug-in hybrid – noget man hidtil har holdt sig fra på vores breddegrader. Det har imidlertid ikke afholdt den japanske bilfabrik fra at udvikle og til efteråret at lancere en helt ny Civic med den avancerede elektriske e:HEV drivline, der følger samme principper som senest set i HR-V e:HEV.

Honda Civic e:HEV Hybrid - læs mere >>>


Biltest: Honda HR-V e:HEV 1,5 i-MMD Hybrid

Anderledes hybrid - nu må det slå igennem

Honda er ikke for ingenting kendt for, at skabe nogle af verdens mest avancerede biler. Deres tilgang til hybrid-filosofien har forandret sig over tiden og den aktuelle løsning, som også ses i CR-V og Jazz, er nu også at finde i den helt nye generation HR-V med tillægsbetegnelsen e:HEV. Den er harmonisk afstemt med bilens størrelse – men 18,5 km/l, som oven i købet kan opnås i praksis, burde i sig selv sige ret meget.

Honda HR-V e:HEV Hybrid test - læs mere >>>

 

On-board videotest: Honda HR-V e:HEV Hybrid

Hondas hybrid-drivline er helt unik og den passer perfekt til den nye HR-V e:HEV. Se selv. Fuld HD.


Biltest: Suzuki S-Cross 1,4 Hybrid Adventure

Moderniseret allroundbil med Sahara-touch

Indrømmet, det dér med Sahara-touch er lidt en tilsnigelse (forklaring følger), men det er et faktum, at den nye Suzuki S-Cross, som fabrikken kalder en ”helt ny bil” og den danske importør med ægte beskedenhed betegner som en ”kraftig ansigtsløftning”, er så moderniseret, at man godt kan forstå, at fabrikken mener at den er ny.

Suzuki S-Cross Hybrid test - læs mere >>>


Biltest: Opel Mokka e 100 kW Ultimate

Tysk elbil med franske gener

Opel er ligeså tysk som fx Peugeot er fransk. Den påstand holder nok ikke helt nu om dage, for i en globaliseret virksomhed som Stellantis bliver tingene godt mixet sammen. Heldigvis, for derved får bilkøberne i princippet det bedste fra alle de verdener koncernen repræsenterer. Som sådan er også den elektriske Opel Mokka e blevet en fuldgyldig tysk bil med favorable franske gener.

Opel Mokka e 100 kW Ultimate test - læs mere >>>


Biltest: Volvo XC40 Recharge Elbil AWD

Velkørende el-SUV med stort forbrug

Volvo har bygget en velkørende fuldt elektrisk udgave af deres også velkørende XC40 model. Den er en regulær SUV med stor trækkraft, men den tager også godt for sig, når det gælder energiforbruget, men det er der i et vist omfang råd for.

Volvo XC40 Recharge Elbil test - læs mere >>>

Biltest: Peugeot 308 H/B PHEV 180 hk 8EAT

Den er fransk, den er dejlig

Man kan ikke andet end blive lidt frankofil, når man oplever den helt nye Peugeot 308. For om nogen er Peugeot i stand til for en rimelig penge at sammensætte en bil, så der både er noget til øjet og noget til køreoplevelsen. Men om tiden så er vokset fra de ”flade” konventionelle hatchbacks er en anden ting, den jo hverken en crossover eller en SUV, der jo ellers er meget populære for tiden.

Peugeot 308 PHEV 180 hk test - læs mere >>>


Ny Mazda CX-60 PHEV klar til levering - næsten

I en tid, hvor leveringstiderne på nye biler let kan krybe op på trekvart år pga. micro-chips krisen og andre skræmmende globale begivenheder, er det ikke uinteressant, at Mazda har planlagt introduktionen af den helt nye Mazda CX-60 plug-in hybrid, så den kan leveres allerede til sommer – endda selvom den endnu ikke er introduceret. Faktisk kan man allerede nu bestille den, men leveringstiden, sommer 2022 – det er jo lige om lidt.

Mazda CX-60 præsentation - læs mere >>>


Biltest: Hyundai Ioniq 5 RWD

Hyped elbil - med god grund

De to mest hypede elbiler i Danmark sidste år var KIA EV6 og søsterbilen Hyundai Ioniq 5. Førstnævnte er netop blevet kåret til ”European Car of the Year 2022” og sidstnævnte har fået tildelt tildelt hæderstitlen ”Årets Bil i Danmark 2022”. Hvad der præcis afgjorde forskellen står lidt hen i det uvisse, men måske var udseendet en afgørende faktor. Et faktum er de i hvert fald, at de begge vækker opsigt, og de ser da også på hver deres måde rigtig godt ud.

Hyundai Ioniq 5 test - læs mere >>>


Biltest: Tesla Model Y LR dual motor Premium

Trendsetter på egne præmisser

Tesla var banebrydende, da man for 10 år siden lancerede den første Model S. Nytænkning i design, betjening, til en vis grad funktion og med stor vægt på bilens rækkevidde. På den måde har Tesla sat dagsordenen for den næsten eksplosive udvikling af elektriske biler, som vi har oplevet i årene siden.

Tesla Model Y test - læs mere >>>


Biltest: Polestar 2 Long Range Single Motor

Polestar i poleposition

Polestar har på rekord tid bragt sig i poleposition på markedet for nye elbiler. Næsten, i hvert fald, for i kampen om hæderstitlen Årets Bil i Danmark 2022 blev de slået på målstregen af Hyundai Ioniq 5, men Polestar 2 var usædvanlig tæt på. I bilens særlige segment for de sportslige elbiler må den siges af være i pole, dels på grund af et iøjefaldende design og dels fordi bilerne kører knaldgodt.

Polestar 2 Long Range 2WD test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt