- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyotas 10-års "Relax-garanti"

hæver garanti-barren markant

Det er ikke alle bilkunder, der bekymrer sig om garanti endsige lader garantien være en afgørende faktor for beslutningen om og valget af ny bil. Men nu lancerer Toyota og premium-bilmærket Lexus en ny 10-års garanti-ordning, kaldet Toyota Relax, som nok vil få branchen til at spærre øjnene op og bør få kunderne til også at gøre det.

Toyota Relax 10 års garanti - læs mere >>>


Biltest: Nissan Qashqai 1,3 Xtronic FWD Tekna

Danskerbil på toppen

Nissan Qashqai var banebrydende og skelsættende, da den første generation så dagens lys i 2007. Ikke mindst har danskerne taget den til sig, men også ude i Europa er man faldet for den. Den helt nye og nu 3. generation Qashqai, der for få måneder siden blev lanceret i Danmark, forfølger succesen i en sådan grad, at den burde blive Årets Bil 2022, eller i hvert fald være blandt de nominerede.

Nissan Qashqai 1,3 Xtronic 2WD test - læs mere >>>


Biltest: Jeep Compass 4xe 240 hk plug-in

Faceliftet Compass med meningsfulde kræfter

Forskellen var beskeden, og alligevel ikke, og oplevelsen var i hvert fald anderledes, for vejret passede meget bedre til prøvekørslen af den kraftige version af Jeeps plug-in hybrid Compass. Og lidt sjovt er det da også med 240 hestekræfter i alt på de fire trækkende hjul. Men faceliftet var egentlig årsagen til, på ny at sætte fokus på Jeeps luksuøse halvelektriske kraftkarl.

Jeep Compass 4xe 240 hk test - læs mere >>>


Biltest: BMX X5 xDrive 45e X-Line

Billigste X5 er en plug-in

- på godt og også lidt ondt

Plug-in hybrid biler er afgiftsfavoriserede i Danmark i år og bliver det langt hen ad vejen også i 2022. Det betyder, at er man brændt varm på en BMW X5, er den billigste måde at købe sådan en, at vælge plug-in udgaven. Men får man så den X5, man har sat næsen op efter?

BMW X5 xDrive 45e test - læs mere >>>


Kørt kort: Citroën Ami - Citroens nye lille ven

I forbindelse med præsentationen af den fortsat ret nye faceliftede Citroën C3 Aircross, havde C3’eren sin nye lille ven med, Citroën Ami. Ami betyder ven på fransk og den ser også ret nuttet ud – og blev først undfanget for et par år siden, hvor konceptversionen så projektørlyset første gang på Genève Motorshow. Den er ikke rigtigt en bil endnu, men bliver næppe heller nogensinde voksen.

Citroën Ami - kort test - læs mere >>>


Biltest: Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4WD

Modig prissætning til kundernes fordel

Første gang, vi prøvede den helt nye Hyundai Tucson, var for cirka et år siden. Dengang var ikke alle drivlinerne klar, det er de i mellemtiden blevet og vi har også tidligere kunnet gå dybere under lakken på benzinudgaven som, og det er ikke uinteressant, koster fuldstændig det samme som den plug-in hybrid version, der nu er sat fokus på.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid test - læs mere >>>


Biltest: Jaguar I-PACE EV400 AWD MY21

Vigtige opdateringer gør I-PACE bedre

Jaguar I-PACE er en af de mest fancy elbiler på markedet. Den ser ud som en Jaguar, den kører som en Jaguar, den er skabt som elbil og nu er den blevet opgraderet. Det var vigtigt, for derved er den blevet bedre på flere konkrete punkter og det vil ingen begræde. Tværtimod. Og når vi nu skulle ud at køre I-PACE igen, skulle den da også ud på ondulerende brosten, men det er en helt anden sag.

Jaguar I-PACE EV400 AWD MY21 - læs mere >>>


Biltest: Mazda MX-5 2,0 100th Anniversary

Køreglæde med fremtidsperspektiver

Det er i år 101 år siden Mazda påbegyndte deres bilproduktion. Den japanske fabrik har store traditioner for velkørende og veldesignede biler. Og den lille roadster, MX-5, har på rekordtid fået status som en ægte kultbil. En bil, hvor det alene handler om køreglæde af den ægte slags.

Mazda MX-5 100th Anniversary test - læs mere >>>


Verdenspremiere: Toyota Aygo X

Meget mere meningsfyldt mini

Den er blevet større i næsten enhver henseende, den lille Toyota Aygo. Så meget, at man næsten ikke kan kalde den lille længere. Den er er stort set ligeså meget mindre end storebror Toyota Yaris, som den mere velvoksne Yaris Cross er større end Yaris. Man har da også indført tilnavnet ”Cross” til Aygo og derigennem indikeret, at der er tale om en helt anden bil end forgængeren.

Toyota Aygo X verdenspremiere - del 1 >>>


Verdenspremiere: Toyota Aygo X

Ny standard i miniklassen

Toyota Aygo X (læs: Aygo Cross) som lander på det danske marked inden næste sommer er ikke bare i sig selv et gevaldigt løft i forhold til forgængeren, Toyota Aygo (uden X), men også i mini-klassen. Den nye bil er både længere, bredere og højere, den har meget mere udstyr og det er ikke marginale forskelle, der er tale om.

Toyota Aygo X verdenspremiere - del 2 >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt