- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Præsentation:
Nissans opdaterede varebiler klar til leasing
Leasing er en populær måde, at blive bilkørende på, ikke mindst indenfor erhvervssektoren. I Danmark er man nu oppe på, at tre ud af fire varebiler leases i stedet for at blive købt. Ved leasing får man et klarere overblik over omkostningerne, og det er en af bevæggrundene for, at Nissan nu har stærke leasingtilbud på alle modeller i deres opdaterede varebilsprogram.
Nissan varebiler og leasing tilbud - læs mere >>>

Biltest: Jeep Wrangler 2,0T Sahara 4X4
Iøjefaldende livsstils bil og ærlig slider

Man kan ikke komme uden om, at den vækker opsigt. Den har imidlertid mange muligheder og man kan godt kalde den en livsstilsbil. Men under det hele gemmer sig en ærlig slider, en bil, der har gennemkørt det legendariske Rubicon spor i Californien med karakteren 7 ud af 10. Hvilket på almindelig dansk betyder: Meget, meget godt.
Jeep Wrangler Sahara test - læs mere >>>

Biltest: Hyundai Ioniq plug-in hybrid
Bekymringsfri: Erfaring fornægter sig ikke

Hyundai-gruppen og i den sammenhæng også KIA var meget tidligt ude med deres vifte af elektrificerede biler, hvor man gennem en årrække har tilbudt såvel el-biler, selvopladende hybrider, plug-in hybrider og mild-hybrider. Den erfaring fornægter sig ikke, hvad den nye faceliftede Hyundai Ioniq plug-in hybrid angår.
Hyundai Ioniq plug-in hybrid test - læs mere >>>

Verdenspremiere: Toyota Yaris Cross
Gennemtængt i første forsøg
Egentlig skulle den første B-SUV fra Toyota være præsenteret på Genève Motor Show i begyndelsen af marts. Men sådan blev det så ikke. Og som corona-krisen har udviklet sig, var det logisk, at den nye bil skulle præsenteres on-line. Det er præcis hvad Toyota dags dato har gjort og den nye Yarís Cross virker ualmindelig gennemtænkt.
Verdenspremiere: Toyota Yaris Cross - læs mere >>


Biltest: Ford Ranger Raptor 2,0 EcoBlue 4X4
Offroader med civiliseret opførsel

Egentlig hører en bil som Ford Ranger ikke hjemme i Europa. Den gør sig givet vis glimrende i støvet offroad terræn i Arizona og Texas, men på civiliserede europæiske landeveje? Ikke desto mindre er den amerikanske pickup den mest solgte af sin art nogensinde, netop i Europa. Og den position skal den nye generation Ranger såmænd nok kunne fastholde.
Ford ranger Raptor test - læs mere >>>

Præsentation: Ny avanceret Honda Jazz
Inden udgangen af 2022 skal alle Honda biler,
solgt på det europæiske marked, være elektrificeret. Og man spilder ikke tiden hos Honda. Vi har først på året haft mulighed for at prøvekøre den helt nye fuldt elektriske Honda e, den lanceres efter planen (der indtil videre ikke er ændret på grund af Corona-truslen) i juni måned og samtidig introduceres også en ny elektrificeret udgave af familiebilen, Honda Jazz.
Ny Honda Jazz - præsentation - læs mere >>>

Biltest: Volkswagen Passat GTE Plus

Rummelig plug-in med mange valg

Volkswagen har givet deres store mellemklassebil, Passat, en kraftig overhaling. Basiskonstruktionen fra 2015 er dog i princippet uændret, kosmetisk er den blevet rettet lidt til, og så er dens infotainment system blevet moderniseret. Denne prøvekørsel er vores første rigtige møde med den faceliftede Passat, og i trit med tidens trend har vi set nærmere på plug-in hybrid versionen, GTE.

VW Passat GTE test - læs mere >>>


Præsentation: Ny Audi A3 Sportback
Ny teknologi i skarp indpakning
Egentlig var der dette forår planlagt en lang række præsentationer af nye biler, inklusive testkørsler, typisk rundt om i Europa. I denne corona-tid kræves der imidlertid andre løsninger og én af dem er on-line præsentationer deriblandt hos Audi, som har præsenteret den helt nye Audi A3, både som Sportback, altså en hatchback udgave, samt en kompakt limousine, altså en regulær sedan.
Ny Audi A3 præsentation - læs mere >>>

Biltest: Nissan X-Trail DIG-T 160 Tekna 2WD
Opgraderet storebror
Nissan X-Trail er storebror til Europas førende mellemstore crossover/SUV. X-Trail er den model, man vælger, hvis man er brændt varm på en Qashqai, men har brug for mere plads. Det har vi fastslået flere gange over tiden, og det billede har ikke ændret sig.
Nissan X-Trail DIG-T 160 test - læs mere >>>


Corona virus og Motorsiden.dk m.fl.
Den stadig omsig gribende SARS-CoV-2 virus sætter sine spor overalt i verden. Ikke mindst i Danmark, hvor regeringen har indført en række dekreter, som alle har til formål at dæmme op for spredningen af den berygtede Corona virus.
Corona virus og Motorsiden.dk - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt