- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheder


 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First World Test: Nissan Juke
Succes-forlænger med kant
Det er ni år siden Nissan revolutionerede markedet for overkommeligt prissatte biler med lanceringen af den helt nye Juke. Bilen havde et design, som var den en konceptbil, der var kørt direkte ud fra et af de internationale motor shows, og den blev omgående en succes. Den succes skal den nye Juke forlænge.
First World Test: Nissan Juke del 1 >>>


First World Test: Nissan Juke
Kører så godt som den ser ud
Design er den alt afgørende faktor for succesen bag den første Nissan Juke, som blev lanceret for 9 år siden. Men 25 procent af alle Jukes er blevet købt pga. bilens dynamiske køreegenskaber, viser Nissans egne undersøgelser. Med stribevis af konkurrenter, der gerne vil have en større del af markedet, som forventes at stige med 30 procent i de næste fire år, skal Nissan udnytte ethvert fortrin - eller kombinationen deraf.
First World Test: Nissan Juke del 2 >>>


Verdenspremiere: Toyota Yaris

Miljø-mobilitet til overkommelig pris

Selvom der endnu ikke er sat pris på den helt nye Toyota Yaris, som netop har haft verdenspremiere under trendy former på et nedlagt gasværk i Amsterdam, kan man være helt sikker: Der bliver tale om overkommelige priser - også selvom den nye bil som standard har egenskaber, der gør den til verdens sikreste i sin størrelse, og tilbyder de allerseneste teknologiske løsninger, ikke mindst muligheden for at vælge den optimale miljøløsning, sådan som Toyota ser det.
Toyota Yaris verdenspremiere del 1 >>>

Verdenspremiere: Toyota Yaris
Bedre i enhver detalje

Den helt nye Toyota Yaris, som Toyota netop har løftet sløret for ved en særlig begivenhed i Amsterdam, kommer først til Danmark næste efterår, men der er tale om en bil, der helt igennem er så meget fornyet, at den nok vil være værd at vente på. Blandt andet er den blevet mindre…
Toyota Yaris verdenspremiere del 2 >>>


Årets Bil 2020: Nomineringen
I disse dage begynder arbejdet henimod at udnævne "Årets Bil i Danmark 2020". Ialt kandiderer 24 nye bilmodeller kandiderer til den ærefulde titel, som tildeles af en jury af motorjournalister tilknyttet foreningen af danske motorjournalister "Danske Motorjournalister" - tidligere kendt som MKD. Motorsiden.dk's redaktør indgår i juryen.
Årets Bil i Danmark 2020 nomineringen >>>

Lexus comeback i Danmark
I USA er Lexus et af de mest solgte luksusmærker overhovedet. Men i 2012/13 var det kun 30-40 danskere, der syntes, at det japanske luksusmærke var værd at betale penge for, så Toyota, der står bag Lexus, besluttede at trække mærket ud af det danske marked. Men tiderne har skiftet og i 2020 relanceres Lexus herhjemme.
Lexus comeback i Danmark >>>

First World Test drive: Renault Captur
Captur er blevet voksen

Visuelt var overraskelsen ikke så stor, for den helt nye generation af den franske succesmodel Renault Captur var udstillet allerede på efterårets store biludstilling i Frankfurt og dengang så vi den første gang. Men oplevelsen af den i forbindelse med de første internationale testkørsler, efterlod indtrykket af en helt igennem voksen bil.
First World Test: Renault Captur - del 1 >>>


First World Test drive: Renault Captur
Overbevisende i enhver forstand

Den nye Renault Captur er overbevisende i enhver forstand. Designet har fået et boost, men det har køreegenskaberne så sandelig også, hvad de første internationale prøvekørsler på græske veje af meget forskellig beskaffenhed gav et godt indtryk af.
First World Test: Renault Captur - del 2 >>>

First World Testdrive: DS 3 Crossback E-Tense
Førsteklasses elektrisk kompakt-SUV
Det er ikke en tilfældighed, at PSA-gruppen med premium-mærket DS er regerende Formel E mester, for fabrikken har en klar elektrisk strategi: I 2025 skal alle DS biler være elektrificerede, hvilket vil sige, at de skal kunne køre mindst 50 kilometer på elektricitet alene. Det er intet problem for den første elektriske DS – DS 3 Crossback E-Tense – for den kan køre 320 kilometer på en fuld opladning.
First World Test: DS 3 Crossback E-Tense del 1 >>>


First World Testdrive: DS 3 Crossback E-Tense
Formel E teknik i serieproduktion

I sagens natur er der stor forskel på de DS Techeetah E-Tense Formel E racerbiler, der også i Paris E-Prix i det centrale Paris hvert år er med til, at udbrede miljø-mobilitetsbudskabet, og de elektrificerede biler, som den helt nye DS 3 Crossback E-Tense, der nu er på vej i serieproduktion. Men udover grundidéen er der også central teknologi inkorporeret i den serieproducerede E-Tense, som er hentet direkte fra Formel E.
First World Test: DS 3 Crossback E-Tense del 2 >>>


Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt