- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix 2023:

Underholdning for alle med biler i blodet

Traditionen tro bød på Copenhagen Historic Grand Prix ikke kun på spændende race i historiske racerbiler. Der var underholdning for ung og gammel, hvis blot de havde et minimum af biler i blodet.

CHGP 2023 - Underholdning for alle >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2023:

Starten er gået til endnu et historisk gaderace

Så er Copenhagen Historic Grand Prix 2023 officielt i gang. Det legendariske kulturhistoriske motorsports arrangement løber nu af stablen igen. Og traditionen tro bød byen København med Rådhuspladsen som omdrejningspunkt velkommen til begivenheden, der siden 1996 har vokset sig så stor, at man venter op imod 40.000 tilskuere over de tre dage, hvor løbene finder sted.

CHGP 2023 - Reception på Rådhuset >>>


Copenhagen Historic Grand Prix: 19-årig

dansk Le Mans stjerne kører Race for Riget

For få år siden var der ikke mange, der havde hørt om Malthe Jakobsen. Af gode grunde, for få år siden var han heller ikke særlig gammel. Nu er han 19 år og debuterede i juni måned i 24 timers Le Mans. Han er fortsat ikke særlig gammel, men i juni hørte lidt flere om ham, trods 12 andre danske deltagere i verdens mest berømte racerløb. Og nu skal han i weekenden d. 5.-6. august køre i det såkaldte Race for Riget i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.

CHGP 2023 - Malthe Jakobsen - læs mere >>>


Biltest: Ford Ranger Raptor 3,0 V6 4X4

Amerikansk luksus power med Dakar ambitioner

Elektrificeringen er sat lidt i parantes. Rå benzin-dreven amerikansk power har taget over med hjælp fra Volkswagen. Sigtet er Dakar, hvor Ford allerede i år så småt tog hul på fremtidsplanerne. Men i modsætning til Le Mans, hvor man i 2016 ikke ville vinde totalt, men satsede på klassen for sportsvogne, er det i kategorien for de mest kraftfulde off-road’erer, den såkaldte T1+, der styres mod. Og i januar 2024 deltager man så med Dakar-udgaven af den kraftige Ranger Raptor.

Ford Ranger Raptor test - læs mere >>>


Biltest: Nissan Townstar EV

Biltest: Toyota Corolla Touring Sports 1,8

Effektiv hybridbil på langtur

Hvis der står langtur på programmet og også et ønske om god brændstoføkonomi – i og dermed lav CO2 udledning – er en dieselbil fortsat ideel. Modsat manges opfattelse udleder dieselbiler typisk markant mindre CO2 pr kilometer end tilsvarende benzinbiler, men der er ikke mange på markedet, og så er en hybridbil for mange mennesker et godt alternativ. Toyota er ekspert i hybridbiler, så det var oplagt at prøve en af deres seneste af slagsen på en regulær langtur over det europæiske motorvejsnet.

Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid test >>>

NYT i Rejseradioen.dk - som ikke kun er radio...

Vi besøgte ferieøen Kreta før hedebølgen - men til gengæld bød opholdet på andre og knab så idylliske naturskabte oplevelser.

Læs mere hér >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2023:

Bilhistorien var sejrherren

Uden et regulært hovedløb og med drilske indslag fra vejrgudernes side blev Copenhagen Historic Grand Prix 2023 ikke helt, som det plejede at være. Heldigvis havde den bil-kulturhistoriske side en stor plads i programmet over årets oplevelser på Bellahøj Park.

CHGP 2023 - Bilhistorien var sejrherren >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2023:

Moderne race med masser af spænding

TCR Denmark, der afvikles efter det internationale reglement og er topklassen i dansk motorsport gæstede påny Copenhagen Historic Grand Prix.

CHGP 2023oderne race med masser af spænding >>>


Formel E VM-finalen i London:

Vild finale gav VM til Dennis og Jaguar

Efter begivenhederne i Rom to uger tidligere stod det næsten skrevet i kortene, at Jake Dennis skulle vinde VM. Det gjorde han også. Men verdensmesterskabet for teams, som har meget stor betydning i Formel E, var på ingen måde afgjort. Det blev det i London, men hvordan det lykkedes Envision Jaguar at blive verdensmester, havde ingen på forhånd kunnet forudse.

Formel E finalen - læs mere på Formel E.dk >>>


First Test: Hyundai Kona T-GDI

Ny Kona skærper profilen

Hyundai er nu klar med den helt nye 2. generation af familiebilen, Kona. Den nye bil har fået skærpet profilen, både hvad designet angår og dens familie-appeal. Den er nemlig blevet markant større end forgængeren, der blev introduceret i 2018.

Hyundai Kona T-GDI first test - læs mere >>>


Afbalanceret tidsrigtig brugsbil

Egentlig kunne vi jo blot have nøjedes med at prøvekøre Renault Kangoo E-Tech, for den og Nissan Townstar er søsterbiler. Men der er forskelle, og forskellene kan måske netop gøre en forskel. Så nu har vi også stillet skarpt på Nissan Townstar.

Nissan Townstar test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt