- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Skoda Karoq 2,0 TDI 115 hk FWD

Diesel dur til lange tourer

At Skoda er den nye Folkevogn blev åbenlyst i forbindelse med Tour de France starten i Danmark. 250 Skoda biler var med på touren og med dieselmotor giver det rigtig god mening. Den prøvekørte Karoq kører fx 19,2 kilometer på hver liter dieselolie – officielt og i praksis også, viste vores test af bilen.

Skoda Karoq 2,0 TDI test - læs mere >>>


Biltest: Citroën C5 X PHEV Grand Palais

X hér hvis kørekomfort er nummer ét

Det er ind imellem som om, at historien gentager sig. Citroën bilernes affjedring har altid haft særlig fokus og går man tilbage til sidst i 50’erne var DS19 modellen berømt for sit design og sin unikke luftaffjedring, som gav en ligeså unik kørekomfort. Det samme kan siges om C5 X – men naturligvis opdateret til 2022 normer.

Citroën C5 X PHEV test - læs mere >>>


Biltest: Toyota Aygo X Air Pulse

Vind i hårtoppen og følelsen af frihed

Hvis man savner følelsen frihed, og hader at være klemt inde i en lille bil, er Toyota Aygo X Air Pulse sagen. Man trykker på en knap, og på få sekunder er taget væk, stort set uanset hvor hurtigt man kører, følelsen af frihed opstår helt naturligt, mens vinden stryger gennem hårtoppen – forudsat man har en…

Toyota Aygo X Air Pulse test - læs mere >>>


Biltest: BMW M240i xDrive Coupé

Lidt inspiration er ikke af vejen

Efter at have prøvekørt 220i versionen af BMW’s 2-serie Coupé var det som om, at det ikke gav den helt store mening også at prøve den dobbelt så kraftige med dobbelt så mange trækkende hjul-udgave af 2-serie Coupé, M240i xDrive Coupé. Som oven i købet også koster, godt nok ikke det dobbelte, men 60 procent mere. Men så kom inspirationen strømmende ind gennem TV-skærmen.

BMW M240i xDrive Coupé test - læs mere >>>


Biltest: BMW 220i Coupé M Sport RWD

Ultimativ og ægte BMW cruiser

Det var egentlig den kraftfulde BMW M240i Coupé med 374 hestekræfter, der skulle have været fokus på – og det kommer der også om kort tid – men så blandede den mere moderate 220i sig i planlægningen. Det var bestemt af det gode, for den vakte gamle minder til live.

BMW 220i Coupe test - læs mere >>>

Biltest: Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125 hk Hybrid

Moderniseret Fiesta til fornuftspris

I grundliggende teknisk forstand er der ikke sket de store ændringer. Men den nye faceliftede Ford Fiesta har ikke blot opnået et moderniseret udseende, den tilbyder også nye teknologier som fx matrix fordeling af lyset fra LED forlygterne, som er standard. Og så er den fortsat sjov at køre, også med den nye 125-hestes hybridmotor med stærkt forøget drejningsmoment.

Ford Fiesta 1,0 125 hk Hybrid test - læs mere >>>


Når politikerne agerer:

Nissan Qasqai e-POWER droppes i Danmark

I mere en ét årti har Nissan sat dagsordenen for mellemstørrelse SUV’er ikke mindst i Danmark. Sådan skulle det også fortsat være med den nye generation Qashqai, godt underbygget af en unik teknologi, som ville gøre det muligt at bidrage væsentligt til nedbringelsen af CO2 udledningen i Danmark – og hvor end den nu måtte komme frem. Men den kommer ikke til Danmark. Ærgerligt, på danskernes og ikke mindst klimaets vegne.

Nissan Qashqai e-POWER droppes - læs mere >>>Formel E VM i Seoul:

Flot Formel E finale med velfortjente sejre

Set i lyset af voldsomme regnskyl og oversvømmelser i dagene op til Seoul E-Prix hang afviklingen i en tynd tråd. Men såvel arrangører som deltagere håndterede udfordringen forbilledligt. Og det var to af de fire VM-kandidater, der vandt de to løb.

Formel E VM finalen 2022 i Seoul - læs mere >>>


Formel E i Seoul:

Vandoorne og Mercedes vinder Formel E VM

Det lå i kortene inden Formel E VM-finalen, at titlerne ville gå til Stoffel Vandoorne og Mercedes EQ fabriksteamet. Men intet var naturligvis sikkert, og Jaguars Mitch Evans gjorde da også sit bedste for, at Vandoorne ikke skulle komme let til titlen. Evans vandt weekendens første løb og udsatte dermed VM-afgørelsen. Men søndag d. 14. august blev det cementeret: Stoffel Vandoorne og Mercedes EQ er Formel E Verdensmester 2022.
Formel E VM finale i Seoul 2022 - læs mere >>>Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt