- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: DS 4 E-Tense Plug-in Hybrid

Designet tæller mest - men resten er også OK

DS er et Pariser bilmærke, et eksklusivt et. Haute Couture på fire hjul og i et design, der er unikt. For i ”byernes by” ved man godt, hvad design betyder. Det tæller mere end resten af bilen, men det kan det også udmærket gøre, for resten er også OK.

DS 4 E-Tense PHEV test - læs mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2022

Motorsports kulturen i højsæde

Den årlige motorfest i hjertet af København blev den forventede succes. Der var rigtig mange tilskuere på Bellahøj, da Danmarks vigtigste motorsportsbegivenhed fandt sted og selv ikke de skiftende vejrforhold kunne holde gejsten nede. De blev alle vidne til en motorkulturelt gigantshow, hvor netop det kulturelle element havde fået større plads end tidligere.

Glimt fra CHGP 2022 - del 1 - læs og se mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2022

Stjerner af enhver slags

Det har altid kendetegnet Copenhagen Historic Grand Prix, at begivenheden tiltrak motorsportskendisser af enhver slags og ofte fra rundt omkring i verden. 2022 var, hvad det sidste angår, undtagelsen, der bekræfter reglen, for den eneste motorsportsstjerne fra udlandet, som var annonceret på forhånd, var italiensks Dindo Capello – og han kom ikke.

Glimt fra CHGP 2022 - del 2 - læs og se mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2022

Bilkultur i bred forstand

Biler betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker. For nogle kredser hele deres liv om biler og nogle få går linen ud og anskaffer unikke køretøjer, kører racerløb og er så gode, at de selv bliver en del af bilkulturen.

Glimt fra CHGP 2022 - del 3 - læs og se mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2022

Motorfesten skudt i gang med manér

Traditionen tro blev starten på årets Copenhagen Historic Grand Prix markeret med en opvisningskolonne af historiske biler, der kørte Fra Bellahøj Park racerbanen til Københavns Rådhus, hvor Københavns Kommune var vært ved en reception for mange af de fremmødte deltagere, naturligvis med HKH Prins Joachim i spidsen.

Åbningsreception CHGP 2022 - læs mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2022

Motorfest igen på Bellahøj

I modsætning til Classic Race Århus, som ikke slap helskindet gennem Corona perioden, lever Danmarks største motorsportsbegivenhed, Copenhagen Historic Grand Prix, i bedste velgående og man er nu klar til endnu en motorfest på Bellahøj i København, når det i dagene fra 5. til 7. august går løs på ny.

Optakt til CHGP 2022 - læs mere >>>

Formel E VM i London:

Vandoorne på tærsklen til VM-titlen

Det er ikke til at komme uden om: Belgiske Stoffel Vandoorne ligner en ny Formel E verdensmester, endnu inden de to afsluttende VM-runder finder sted i Seoul midt i august. Det skyldes naturligvis Mercedes-kørerens egne resultater, men på det seneste især konkurrenternes uheld. Det var de to løb i London et klart udtryk for.

Formel E VM i London - læs mere >>>

London E-Prix fandt sted indeni og udenfor det gigantiske ExCeL Messecenter i Docklands.ETCR World Cup præsenteres
i samarbejde med Goodyear


FIA eTouring Car World Cup

Azcona dominerede i den italienske hede

Temperaturerne nærmede sig de 40 grader Celcius, da 5. afdeling af eTouring Car World Cup fandt sted på den italienske Vallelunga racerbane nord for Rom. Det krævede skånsom kørsel, for 500 kW overført til den steghede asfalt var en udfordring, ikke mindst for Goodyears all-weather dæk, og den, der gjorde det bedst var spanske Mikel Azcona.

ETCR i Vallelunga - læs mere på Formel E.dk >>>


Formel E VM i New York:

Kaos og underholdning på højt niveau

Der var populært sagt kaos og underholdning på højt niveau, da 11. og 12. afdeling af Formel E verdensmesterskabet, New York E-Prix fandt sted på banen i Brooklyn Cruise Terminal, med Manhattan skyline som den pompøse baggrund. Da det hele var slut, var der næsten status quo i toppen – næsten…

New York E-Prix - læs mere på Formel E.dk >>>


First World test: Nissan Ariya coupé crossover

Tålmodighed og erfaring lønner sig

Det er to år siden, vi første gang kunne fortælle om den helt nye elbil fra Nissan. Verdens førende elbils-producent, der revolutionerede el-bils verdenen med Nissan Leaf tilbage i 2010, var på vej med en ny elbil, Nissan Ariya. Men der skulle gå det meste af to år før vi kunne sætte os bag rattet og køre den første tur i den elektriske coupé-crossover.

First World Test: Nissan Ariya - læs mere >>>


FIA eTouring Car World Cup

Romeo Ferraris vinder på Martins hjemmebane

Hjemmebane fordel fornægter sig ikke. På Jarama racerbanen for nylig formåede veteranen Jordi Gene fra Spanien at køre en podieplacering hjem. Og i weekendens 4. afdeling af ETCR blev belgiske Maxime Martin kronet til weekendens konge – på Zolder racerbanen i Belgien. Ved samme lejlighed tog Romeo Ferraris sin første ETCR sejr.

ETCR i Belgien - læs mere på Formel E.dk >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt