- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

    

 Nyheder


 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First Test: KIA EV9 LR AWD GT-Line
Meget mening med galskaben
Det europæiske elbils-marked oversvømmes i disse år af kinesiske elbiler. Det er også lige før, man kan tilføje den ene større end den anden. Med enkelte undtagelser er kineserbilerne nemlig ret store, for nu at sige det mildt. Så kan man undre sig over, at koreanske KIA blander sig i gigant-opgøret med en over 5 meter lang 2,5 tons tung elbil, ved navn EV9. Men hos KIA er der mening med galskaben.
First Test: KIA EV9 AWD - læs mere >>>


eCarExpo: Velbesøgt elbilsmesse
Et tæt proppet BellaCenter i København over to dage, og det efterfølgende officielle besøgstal på ialt 21.600 synliggør at interessen for elektriske og elektrificerede biler er stor herhjemme. Gæsterne blev mødt af et stort antal Danmarkspremierer.
eCarExpo 2023 - læs mere >>>

First Test: Honda CR-V e:PHEV
Unik Plug-in: Det bedste fra 3 verdener
Honda er kendt for at bygge avancerede biler. Biler, der giver mening i bred forstand, og som alle kører fortræffeligt. Det underbygges i særlig grad af den helt nye Honda CR-V e:PHEV, der i praksis forener det bedste fra tre verdener og oven i købet udgør et udstyrsstykke uden sidestykke til prisen. Bilen er den helt nye og sjette generation af CR-V modellen, som lanceres med en usædvanlig plug-in hybrid elektrisk drivline.
First Test: Honda CR-V e:PHEV del 1 >>>


First Test: Honda CR-V e:PHEV
Dynamisk kørsel, funktion og miljø i skøn forening
Hondas helt nye CR-V er ikke alene et miljø-optimalt køretøj, som man kan tilpasse øjeblikkelige mobilitetsbehov, men også en bil, der forener en høj grad af kørekomfort og køredynamik uden at gå på kompromis med dens funktion.
First Test: Honda CR-V e:PHEV del 2 >>>


Verdenspremiere: Peugeot E-3008
3008 er nu fuldt elektrisk - indtil videre
Der var fuldt fokus på elektrisk drift, da Peugeot løftede sløret for den helt nye generation af succesmodellen, 3008. Den nye E-3008 er nemlig, som navnet indikerer, fuldt elektrisk.
Peugeot E-3008 verdenspremiere - læs mere >>>

Årets Bil i Danmark 2024 - indledende runde
Hér er de nominerede bilmodeller m.fl.
Foreningen Danske Motorjournalister har traditionen tro nomineret finalisterne til hæderstitlen ”Årets Bil i Danmark 2024”. Den indledende runde fandt sted d. 10.-11. oktober med FDM Jyllandsringen som omdrejningspunkt.
Årets Bil i Danmark 2024 - nomineringen >>>
First World Test: Mazda MX-30 R-EV plug-in
Banebrydende plug-in til banebrydende pris
Når Mazda om kort tid bringer deres nye plug-in hybrid på markedet, er det ikke bare med en banebrydende teknik, men det sker også til en banebrydende pris, der oven i købet holder ind i 2024. Vi har prøvekørt den nye bil, der vender mange ting på hovedet.
First World Test: Mazda MX-30 R-EV - del 1 >>>


First World Test: Mazda MX-30 R-EV plug-in
Unikke muligheder for dem, der vil
Mazdas nye elektriske plug-in hybrid er ikke bare en avanceret elektrificeret hybridbil, men også en bil, hvor motorstyringen, hvis man vil, kan medvirke til at optimere energiforbruget og dermed holde kørselsudgifterne nede.
First World Test: Mazda MX-30 R-EV - del 2 >>>


First World Test: Mazda MX-30 R-EV plug-in
Masser af udstyr i ny Mazda plug-in
Når den nye Mazda MX-30 R-EV kommer til Danmark sidst på året, til levering i begyndelsen af 2024, er det til en bemærkelsesværdig pris på blot 242.000 kroner for den billigste version. En pris der også gælder næste år, selvom afgiften på PHEV’er stiger til nytår. Men selv den allerbilligste udgave er veludstyret.
First World Test: Mazda MX-30 R-EV - del 3 >>>


First World Test: Hyundai Kona Electric
Gevaldigt løft med ny elektrisk Kona
Med den helt nye elektriske udgave af den næsten ligeså helt nye Hyundai Kona har den koreanske bilfabrik givet den populære model et gevaldigt løft. Især det fine og ikke mindst elegante interiørdesign, som også opleves i udgaven med en mere konventionel benzinmotor, klæder bilen og er i rigtig god harmoni med den komfortable køreoplevelse.
First World Test: Hyundai Kona Electric >>>


Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt