- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

    

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdenspremiere: Mazda CX-80
Ny STOR Mazda kommer til efteråret
Med plug-in hybrid teknologi og firehjulstræk går Mazda imod strømmen, i hvert fald som den ser ud med danske briller. For internationalt, hvor salget af fuldt elektriske biler er i kraftig tilbagegang, giver den kommende nye Mazda CX-80 meget god mening. Rigtig meget faktisk, for den har også plads til 7 personer.
Mazda CX-80 verdenspremiere - læs mere >>>


Pre-lancering: MG Cyberster til Danmark
100 års jubilæum fejres nutidigt med fremtidens roadster
Allerede i begyndelsen af september sidste år kunne vi i forbindelse med det store mobilitetsshow i München berette om og vise de første fotos af MG Cyberster, der er intet mindre end verdens eneste fuldt elektriske roadster, aktuelt i serieproduktion. Det er den i hvert fald godt i gang med at være, for i anledning af MG’s 100 års jubilæum i år, vil den blive lanceret rundt om i verden inklusive Danmark, i løbet af 2024, om end datoen endnu ikke er fastsat.
Pre-lancering: MG Cyberster - læs mere >>>

First Test: Subaru Solterra Modelår 2024
Mere bid i ny Solterra
Det er måske lige i overkanten, at kalde den nye 2024-udgave af Subaru Solterra for ny. Den er i hvert fald ikke helt ny, og den ser også ud som den hidtidige. Men går man den lidt på klingen, viser den tænder på en ny måde, hvor det vigtigste selvsagt er muligheden for nu at oplade med 11 kWh fra fx en ladestander i det offentlige rum.
First test: Subaru Solterra MY 2024 - læs mere >>>

Biltest: BYD Dolphin 150 kW Compact
Fin kompakt-el til attraktiv pris
Der er ingen tvivl om, at BYD Dolphin er en fin kompakt bil, i hvert fald sat i forhold til den aktuelle pris. Men uroen på markedet for elbiler med uforudsigelig prissætning vil hurtigt kunne gøre ordene til skamme. Men fin er den, hvilket også var en grund til, at den lille kinesiske delfin blev nomineret til titlen Årets Bil i Danmark 2024.
BYD Dolphin test - læs mere >>>>

Biltest: Hyundai Kona Electric Essential
Harmonisk letkørt elbil
Allerede sidste efterår kunne vi første gang berette om den nye fuldt elektriske udgave af den nye Hyundai Kona i forbindelse med de første internationale testkørsler. Den gav et godt og balanceret indtryk, men kan den stå for den hårde konkurrence, der bare i den grad præger elbils-markedet lige nu? Svaret er: Ja, det kan den nok, men man skal værdsætte en let tilgængelig, ukompliceret elbil med komfortable køreegenskaber.
Hyundai Kona Electric test - læs mere >>>

Biltest: BYD Seal 3,8s Excellence 530 hk 4WD
Appellerende design udfordrer Tesla
Elbils markedet kan groft set deles op i to: Tesla og ikke-Tesla. I en tid, hvor den amerikanske bilproducent kaster elbils-konkurrenterne rundt i manegen på en måde, som mange af dem uheldigvis ikke havde forudset ville kunne ske, er det forfriskende, at det kinesiske sidestykke, BYD, udfordrer Tesla på deres egen grundfilosofi: Design og power.
BYD Seal 3,8s test - læs mere >>>


Pre-lancering: Kraftigt opdateret Nissan Qashqai
Se bedre ud i Nissan Qashqai der ser bedre ud

Det lyder som en win-win situation og er det vel også. For Nissan har givet deres succesmodel, Qashqai, en kraftig opstrammer, der både får bilen til at se bedre ud, og dermed også gør førere og passagerer mere ”velklædte”. Og samtidig helt regulært giver dem mulighed for i mørke og tåge at se bedre ud af bilen – i kraft af nye super effektive lygter.
Pre-lancering: Nissan Qashqai 2024 - læs mere >>>


2024 ABB Formel E VM - 6. og 7. afdeling

Nissan og Porsche triumferer i Italien:

Enden er god, når alting er uforudsigeligt

I weekenden første løb vandt Oliver Rowland i Nissan, da Antonio Felix da Costa i Porsche blev diskvalificeret. Og i weekendens 2. løb var Rowland tæt på sejr. Men en datafejl tømte øjensynligt Nissan raceren for strøm på løbets sidste omgang, og sejren gik i stedet til…Porsche, denne gang med Pascal Wehrlein i cockpittet. Et skørt udfald, som selv ikke den mest forudsigende kunstige intelligens kunne have regnet sig frem til, for i virkelighedens verden er enden ind imellem uforudsigelig, selvom den er god.

2024 Misano E-Prix: Læs mere på Formel E.dk >>>

Biltest: Mercedes-Benz GLE 450d 4MATIC
Alsidig luksusbil med enestående køreegenskaber
…men fy, fy, den har også en stor, grim dieselmotor, siger nogle. Havde det ikke været for den offentlige mening, ville alle formentlig ellers kunne enes om at skamrose den velvoksne GLE fra Mercedes-Benz. Men et lille pip fra undertegnede inden de næste skamrosende linjer: Diesel er ikke grimt, ikke i de moderne biler, i hvert fald, og med syntetisk CO2 neutral ”diesel”olie i sigtekornet, vil den kunne blive helt grøn.
Mercedes-Benz GLE 450d test - læs mere >>>

Yamaha går i Formel E næste år
I forbindelse med historiens første Formel E løb i Tokyo blev det offentliggjort, at Yamaha vil deltage i Formel verdensmesterskabet allerede fra den kommende sæson.
Læs mere under korte nyheder >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt