- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Toyota GR86 Premium M/T
Flot, charmerende - og utilpasset
Det grænser til ren nostalgi, at sætte sig bag rattet i en Toyota GR86. Det er den ægte autentiske følelse af en bil, der vil noget, det seneste skud på stammen i en ærefuld familie af legendariske sportsvogne. Den er flot, charmerende og egentlig ganske ung, for den kom først på markedet sidste år. Men den er også utilpasset, så derfor er den på vej ud, næsten inden den satte sine hjul på asfalten.
Toyota GR86 test - læs mere >>>

Biltest: BMW 330e Touring M Sport
Meningsfyldt langturs-tourer
Med E-Fuel som en del af det fremtidige energibillede giver plug-in hybrid biler ny mening. Det gælder især regulære langtursbiler som den prøvekørte BMW 330e Touring. Den er ideel til de lange ture på grund af gode pladsforhold forenet med gode køreegenskaber, og så er der det med plug-in muligheden. Vi prøvede den ved høj fart på en tysk Autobahn.
BMW 330e Touring - læs mere >>>


Biltest: Nissan X-Trail e-Power e-4ORCE
Avanceret Nissan SUV i særklasse
Allerede muligheden for at kunne tilkøbe to ekstra siddepladser, så man ender på 7, gør Nissan X-Trail til noget særligt, for der findes ikke mange biler med den feature på markedet. Men det helt unikke ved den nye Nissan SUV er dens drivline. På den ene side er bilen fuldt elektrisk, på den anden side er den det ikke.
Nissan X-Trail e-Power e-4ORCE test - læs mere >


Biltest: BYD HAN
Kineser-luksus med ministerielle ambitioner
Den fem meter lange luksus-sedan, BYD HAN, lægger ikke skjul på sine ministerielle ambitioner. HAN er nemlig ikke udtryk for manglende diversitets fornemmelse, hvad den så heller ikke bør i et Danmark, hvor ministre kan være af et hvilket som helst køn, hudfarve og etnisk oprindelse. HAN er derimod et navn, der leder direkte tilbage til det mægtige kinesiske HAN dynasti, som styrede det gigantiske land i mange hundrede år.
BYD HAN test - læs mere >>>Biltest: BYD TANG Premium AWD
Velvoksen elektrisk 7-sæder
Efter at de såkaldte multibiler (MPV) stort set er forsvundet fra bilmarkedet, er det ret begrænset, hvad der findes af 7-sædede køretøjer. Og skal bilen også være elektrisk, bliver udvalgte endnu mere beskedent. Men det nye kinesiske bilmærke på det danske marked, BYD, har sådan en på programmet. BYD TANG, som den hedder, er dog ingen MPV med derimod en SUV-agtig bil.
BYD TANG test - læs mere >>>

2023 Formel E VM 10.-11. afd. i Jakarta:
Maserati dominerede og triumferede

Det var Maserati, der skabte overskrifterne i 10. og 11. afdeling af Formel E verdensmesterskabet, der fandt sted i den indonesiske hovedstad, Jakarta. De vandt søndagens 11. afdeling, men det var dog Porsche, der tog sig af sejren om lørdagen. Alt i alt var det dog Maserati, der scorede bedst.

Jakarta E-Prix - læs mere på Formel E.dk >>>


2023 EXTREME.E 3-4. afd. Hydro X Prix

Mudder, sten, dramatik og vand

Temaet for årets tredje og fjerde afdeling af EXTREME.E var vandkraft. Løbene fandt sted i Skotland i og omkring en gigantisk nedlagt åben kulmine, Glenmuckloch, som skal omdannes til et vandreservoirer. Herfra vil man, når projektet er færdigt, kunne styre udløbet af vand og supplere den naturlige vand- og vindkraft i området med elproduktion til gavn for på imod 300.000 husholdninger. I løbsweekenden spillede vandet direkte en rolle, for sporet var omdannet til mudder og mange steder som at køre i brun sæbe.

Hydro X Prix - læs mere på Formel E.dk >>>


2023 Formel E VM 9. afd. i Monaco: Dygtighed og en smule held bragte Jaguar til toppen

Med en sejr og en 2. plads i Monaco E-Prix til to Jaguar-drevne racerbiler blev det på ny dokumenteret, at det britiske bilmærke med den glorværdige fortid er helt på toppen i årets Formel E verdensmesterskab. For fyldte tilskuertribuner kørte Nick Cassidy sin Envision-Jaguar ind på en fortjent førsteplads, mens Jaguar-fabrikskøreren Mitch Evans snuppede 2. pladsen for andet år i træk. Dermed overtog Cassidy føringen i kørernes VM og tilsvarende er Envision-Jaguar teamet nu på førstepladsen i team-VM.

Monaco E-Prix - læs mere >>>


Monaco E-Prix: Ikonet på et Formel E by-race

Når Formel E feltets 22 racerbiler lørdag d. 6. maj giver sig i kast med sæsonens niende E-Prix, markerer det også starten på 2. halvdel af en usædvanlig spændende Formel E sæson. E-Prix’et køres på den berømte Grand Prix racerbane i Monaco, og netop den bane er mere ideel til Formel E racing end nogen anden i VM-kalenderen.

Optakt til Monaco E-Prix 2023 - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt