- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaguar F-Pace kan nu privatleases for 8.500 kroner/måned - i versionen på billedet er prisen dog højere.


Privatleasing:

Jaguar og Land Rover udbygger konceptet kraftigt


Af Søren Clauding – 5. januar 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb af ny bil handler ikke alene om valget af det rette køretøj. Også økonomien spiller en stor rolle og derfor har bilbranchen i bred forstand over de senere år udviklet en række alternative finansieringsmodeller. Jaguar, som er ekspanderet voldsomt siden Nic Christiansen gruppen overtog importen, stak en føler ud med privatleasing tilbud på Jaguar XE – nu udvides viften af tilbud både for Jaguar og Land Rover modeller.

 

Helt grundliggende er privatleasing for bilbrugere, som ønsker en bilaftale, hvor man undgår forhandling af pris, værkstedsregninger og afskrivning af bilen. Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetid og kilometer behov, men er der behov for yderligere kilometer eller andet udstyr, kan aftalerne tilpasses.

 

Fem modeller

Jaguar og Land Rovers danske Country Manager, Michael Lund, fortæller om baggrunden for de nye tiltag: “Det seneste år har vores konkurrencedygtige beskatningspriser været interessante for erhvervskunderne, men der er fortsat private kunder, som ønsker at købe og eje deres bil. Alternativet kunne for dem være at lease den. Derfor introducerer vi nu for alvor privatleasing her i 2017. I takt med, at markedet for privatleasing og efterspørgslen er stigende, har vi valgt at introducere det koncept på fem af vores populære modeller.”

 

Som sådan vil en Land Rover Discovery Sport med basisudstyret ”PURE”, 15.000 km/år og en løbetid på 3 år kunne leases for 6000 kroner om måneden med 30.000 kroner i udbetaling. De samme tal gælder for Range Rover Evoque.

 

Endnu billigere vil det være, at komme ud at køre Jaguar XE, hvor basismodellen blot koster 5.500 kroner/måned med 20.000 kroner i udbetaling. Vil man omvendt køre i den større Jaguar XF er priserne kr. 8000/mdr. og 35.000 kroner i udbetaling. Og den helt nye Jaguar F-Pace koster (også i PURE-versionen) 8.500 kroner/måned og 35.000 kroner i udbetaling.


Land Rover Discovery Sport

Læs prøvekørslen af Land Rover Discovery Sport hér >>>

 

On-board video, Land Rover Discovery Sport. Kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Range Rover Evoque (Convertible)

Læs prøvekørslen af den åbne udgave af Range Rover Evoque hér >>>

 

Klik på billedet og se hvordan den helt nye Range Rover Evoque Convertible håndterer det til formålet etablerede testspor - onboard naturligvis. Videoen kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Link til Land Rover privatleasing

Vi har prøvekørt alle fem modeller, om end i andre udstyrsvarianter end de fem nævnte eksempler. Links findes her på siden.


Andre Jaguar prøvekørsler - find dem hér >>>

 

Andre Land Rover prøvekørsler - find dem hér >>>

 

Andre Range Rover prøvekørsler - find dem hér >>>


Jaguar F-Pace

Læs prøvekørslen af Jaguar F-Pace hér >>>

 

Vi har kørt off-road i den nye Jaguar F-Pace. Se videoen og oplev, hvordan det gik "on-board". Videoen kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Jaguar XE

Læs prøvekørslen af Jaguar XE hér >>>

 

Klik på billedet og tag med på en køretur i den nye Jaguar XE S med den kraftige 340 hestes 3-liters V6 kompressormotor. Videoen også ses i Fuld HD på YouTube.


Jaguar XF

Læs prøvekørslen af Jaguar XF hér >>>

 

Klik på billedet og oplev hvordan Jaguar XF 3,0 TDV6 kører på en ujævn og snoet vej. Videoen kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Link til Jaguar privatleasing

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt