- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix:

4.-5. august i Fælledparken i København

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vejret bliver godt

Det er med stor glæde, at arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix, der finder sted  på lørdag og søndag i Fælledparken kan meddele, at der er indgået en enestående pagt med vejrguderne.

Læs mere>>>


Ferrari gæster (i) Fælledparken

Der er ikke bare mange Ferrari’er i Fælledparken, når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted d. 4.-5. august. Der er rigtig mange. Omkring 100 af de firehjulede italienske kunstværker er samlet – dels for at nogle af dem kan deltage i Ferrari Challenge opvisningsløbene, dels for at resten kan blive beundret af publikum. Men alle er der især fordi Ferrari i år fejrer 60 års jubilæum.

Læs mere>>>


Alletiders Grand Prix

”Alle tiders tider” er en helt ny konkurrence, der afvikles i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken d. 4.-5. august. Det går i korthed ud på, at udvalgte superbiler fra de forskellige historiske epoker får mulighed for at sætte omgangsrekorden på den nye næsten 2 kilometer lange racerbane.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Ferrari'er i rå mængder

Når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken i København den første weekend i august (4.-5. august), vil der være et stort opbud af spændende historiske racerbiler og legendariske personligheder. Og så vil der være sat særlig fokus på Ferrari.

Læs mere>>>


Knald på de gamle øser

Der bliver fart over feltet i de historiske racerklasser. Der er tale om gode felter med en stribe fine biler og ligeså mange tændte kørere fra dengang som nu. De historiske klasser er nemlig et spejl af 60’ernes motorsport i Danmark.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Gigantshow i Fælledparken

Der er lagt op til et kæmpemæssigt motorsportsshow i Fælledparken, når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i dagene d. 4.-5. august. Ikke bare har arrangørerne fået tilladelse til at fordoble banens længde, men der forventes også tæt ved dobbelt så mange biler.

Læs mere>>>

Vellykket Copenhagen Historic Grand Prix

Arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix kan glæde sig over endnu et vellykket Grand Prix i hjertet af København. I år var banen i Fælledparken dobbelt så lang som de foregående år og det gav mulighed for endnu mere spænding, en endnu større oplevelse for deltagerne og et endnu bedre show for publikum.

Læs mere>>>


Tom Kristensen møder fans

Det bliver muligt for Tom Kristensens mange fans at møde ham i Fælledparken. Det kan ske ved Tom Kristensens telt på inderkredsen.

Læs mere>>>


Rekord i banebyggeri

Måske er den største rekord under årets Copenhagen Historic Grand Prix den, som banebyggerne sætter. En dobbelt så lang bane kræver en dobbelt så stor indsats. Det er det logiske ræsonnement, men det holder ikke i praksis, hvad et af de centrale tal i banebyggeriet udtrykker ganske klart.

Læs mere>>>


Stjerneregn i Royal PRO/AM

Den såkaldte Royal PRO/AM klasse, er en del af motorsportshistorien. I PRO/AM klassen kører internationalt kendte professionelle stjernekørere sammen med amatører, typisk de kørere, som ejer de historiske biler. Amatøren kører 1. heat, den professionelle kører 2. heat og afgør dermed dagens resultat. Der køres løb både lørdag og søndag og den samlede vinder kåres søndag eftermiddag.

Læs mere>>>


Elgaards Aston Martin

Har man ikke selv været ved banekanten under årets 24-timers Le Mans og set Casper Elgaard på vej mod tredjepladsen i GT1 klassen, er muligheden der for revanche i weekenden d. 4.-5. august, hvor Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken i København.

Casper Elgaards 600 hestes Aston Martin DBR9 kommer til København og det bliver den danske standardvognsmester og Le Mans kører selv, der sidder bag rattet i Aston’en, som skal forsøge at sætte banerekorden i klassen for moderne racerbiler.

Læs mere>>>


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt                                Web-design: SRP