- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Formel E VM - London E-Prix Race 2:
Lynns første sejr - og så på hjemmebane

Det blev endnu en britisk hjemmebanesejr, da London-weekendens Race 2 fandt sted. Alex Lynn formåede at vinde løbet i cockpittet på sin Mahindra racer. Det var Lynn’s første Formel E triumf og Mahindras første i 2021. Nyck de Vries kørte sin Vestas powerede Mercedes EQ ind på 2. pladsen og hollænderen gevandt dermed VM-føringen.

London E-Prix Race 2 - læs mere >>>


Formel E VM - Dennis vinder Race 1 i London
Bird fører stadig VM
Jake Dennis kørte lørdag eftermiddag d. 24. juli sin BMW Formel E racer til sejr i et forbavsende udramatisk Race 1 ved London E-Prix. Derved bragte han sig selv op på 2. pladsen i VM-kampen – men det er fortsat Jaguars Sam Bird, der fører VM inden søndagens Race 2 – det tredjesidste i årets Formel E Verdensmesterskab.
London E-Prix Race 1 - læs mere >>>

Biltest: Opel Mokka 1,2 130 hk GS-Line

Fri og frejdig i en god allrounder

Tilbage i april havde vi anledning til at prøve den helt nye Opel Mokka, som dengang så småt var på vej ud på de danske landeveje. Nu var der anledning til endnu et møde med den nye bil, som ikke mindst visuelt bringer et rigtigt sommersmil frem på læberne. Den giver lyst til en køretur, fri og frejdig som man kan være i en god bil med få begrænsninger.

Opel Mokka test - læs mere >>>


Biltest: KIA XCeed 1,6 CRDi Mild Hybrid

Alsidig, miljøskånende og trækvillig

Diesel er grimt, pr. definition. Men udover, at en bil som KIA XCeed ikke kan påstås at være grim, tværtimod ser den temmelig godt ud, så er diesel ikke grimt, men ofte mere skånsom ved miljøet end benzin og andre alternative drivmidler. Det er den prøvekørte XCeed med 136 hestes mild hybrid dieselmotor et godt eksempel på.

KIA XCeed MHEV test - læs mere >>>PURE ETCR præsenteres
i samarbejde med Goodyear


ETCR i Spanien: Aragon 2. afdeling

Svenske Mattias Ekström vinder i Spanien

I 2. afdeling af det helt nye mesterskab for elektriske standardvogne, PURE ETCR, tog svenske Mathias Ekström sejren og fører nu også mesterskabet inden ETCR får Danmarkspremiere ved Copenhagen Historic Grand Prix først i august.

ETCR i Spanien - læs mere >>>

Biltest: Fiat 500e La Prima C

Prima cabriolet til tidens byliv.

Der er ingen tvivl om, at Fiat 500 i moderne tid har klaret sig mindst ligeså godt som dens oprindelige forbillede. Den er charmerende, sjov, den skiller sig ud og har en moderne appeal. I den elektriske udgave med mulighed for at skyde taget mere eller mindre væk, er den uden sidestykke. Den er ikke bare ideel i byen, man bliver som fører og passager også en del af bylivet, når man tøffer rundt i den fx i Kongens København.

Fiat 500e La Prima C test - læs mere >>>2021 Mexico Puebla E-Prix

8 vindere i 9 løb: Mortara vinder og fører VM

Formel E VM er et af motorsportens mest konkurrencefyldte og uforudsigelige mesterskaber. Det blev understreget endnu engang, da schweizeren Edouardo Mortara søndag aften vandt det andet af weekendens to Formel E løb på Puebla racerbanen i Mexico. Samtidig overtog han også føringen i VM.

Mexico Puebla E-Prix Race 2 - læs mere >>>2021 Mexico Puebla E-Prix Race 1

Audi vandt Porsches race

Skæbnen ville, at det var Porsches søstermærke i VW-koncernen, Audi, der scorede sejren i lørdagens 8. afdeling af Formel E verdensmesterskabet, der fandt sted på Puebla racerbanen 100 kilometer fra Mexico City, hvor det mexikanske E-Prix tidligere har fundet sted. Audi har tidligere vundet i Mexico ikke færre end tre gange og også mistet en sejr på grund af et lille brud på reglementet. Denne gang fik de sejren pga. et lille brud på reglementet – men det var Porsche, der forbrød sig.

Mexico Puebla E-Prix Race 1 - læs mere >>>


Lexus Brand Store klar til show

Tilbage i slutningen af 2019 bekendtgjorde Toyota Danmark, at premium-mærket, Lexus, skulle relanceres i Danmark. Man påbegyndte indretningen af en helt ny såkaldt Brand Store, bygget ind i Toyota Danmarks danske domicil på Dynamovej i Herlev. Og så kom Corona’en. Men nu er man klar til at genstarte showet.

Lexus Brand-Store - læs mere >>>


First Test: DS 9 E-Tense

Haute Couture i E-segmentet

Konkurrencen om de velbeslåede kunder i premium-klassen for de store E-segmentbiler er hård. De tre store tyskere, Mercedes, BMW og Audi sidder solidt på kunderne i den klasse, Jaguar har også blandet sig i opgøret og Volvo må heller ikke overses. Men nu banker også Stellantis gruppens premium-brand, DS, på og deres salgsargument nummer ét er haute couture.

First Test - DS 9 E-Tense - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt