- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Subaru Outback 2,5i Touring

Ny Subrau Outback sidder lige i øjet

Det er meget betegnende, at en af redaktørens YouTube seere har beskrevet sit forhold til Subaru: Efter at have købt den første for 30 år siden og har haft flere af slagsen er der nu bestilt en ny Outback. Selvfølgelig. Det fortæller meget om, hvor god en bil en Subaru er og det understreges af bilen selv. Den helt og gennemgribende nye Subaru Outback, der netop er lanceret i Danmark, sidder lige i øjet.

Subaru Outback test - læs mere >>>


First Test: Ny Mercedes-Benz C 300

Større og bedre C-klasse - og tro mod sit ophav

Visuelt er den nye C-klasse fra Mercedes strammet op, men det er ligeså meget i hele basis-teknikken og de mange ”IT-features”, at den adskiller sig fra forgængeren. Det er heller ikke så mærkeligt, set i lyset af, at den hidtidige model blev introduceret helt tilbage i 2014. Og så er Mercedes-kølerfiguren helt og aldeles væk.

Mercedes C-klasse first test - læs mere >>>


First World Test: Nissan Qashqai

Ny og endnu bedre Qashqai

Det lå ligesom i kortene, da vi tilbage i marts måned kunne berette om den helt nye og 3. generation af den toneangivende bestseller på crossover markedet, Nissan Qashqai: Den nye ville være endnu bedre. Nu har vi også kørt den, i udgaverne med mild hybrid benzinmotorer og den nye Qashqai skuffer på ingen måde. Tværtimod. Og så snød den os oven i købet…

First World Test: Nissan Qashqai - læs mere >>>


PURE ETCR premieren: Dramatik og godt race

i nyt og spændende set-up

Det var Zengo Motorsport Cupra, der kom bedst gennem det første elektriske standardvognsløb på højt plan nogensinde, da spanieren Mikel Azcona scorede flest points og dermed blev kåret som ”Kongen af Vallelunga” i seriens premiereweekend. På 2. pladsen kom den rutinerede franskmand og Hyundai kører, Jean-Karl Vernay, der ikke mindst scorede sejren i den ene af de to finaler.

PURE ETCR i Vallelunga - læs mere >>>PURE ETCR præsenteres
i samarbejde med Goodyear


ETCR premiere i Italien

Nu skal tusindvis af hestekræfter slippes løs

Søndag d. 20. juni går det løs. Da slippes tusindvis af elektriske kræfter løs på Vallelunga racerbanen i Italien i det, der uden sammenligning er verdens mest effektfulde elektriske standardvognsserie: PURE ETCR. 680 hestekræfter, 900 Nm og sprintrace i et helt nyt set-up. Og så kommer det hele til København først i august.

ETCR optakt og TV-program på Formel E.dk >>>

Biltest: Opel Corsa-e Ultimate
Ideelt genbrug til pendlere

PSA-koncernen, der nu også er en del af Stellantis gruppen, er kendt for sit store genbrug. De samme drivliner går igen på tværs af modellerne. Det giver godt mening, for derved sparer man penge og kan holde priserne nede. Det gælder også koncernens elektriske drivline, som findes i flere og flere bilmodeller af meget forskellig art, herunder også den elektriske Opel Corsa-e.
Opel Corsa-e Ultimate test - læs mere >>>

Biltest: Ford Focus Stationcar 1,0 Hybrid
Mild Hybrid med stor effekt

Ford Focus er en af markedets populære mellemklassebiler. Den bliver ikke mindre attraktiv med Fords nye mild hybrid drivline, som har en forbavsende stor virkning. Brændstoføkonomien er nemlig ekstra god og det samme er fartpotentialet, for med elektrisk hjælp disponerer man over op til 155 hestekræfter.
Ford Focus Mild Hybrid test - læs mere >>>

EXTREME.E: Ocean X-Prix 2021:

Godt show på kanten af Atlanten

Næste Stop: Grønland

2. afdeling af EXTREME.E mesterskabet var underholdende, overraskende og satte verdens truede områder i et nyt perspektiv. Det foregik på et velkendt motorsportssted, men fokus var trukket væk fra ørkenen og ud i oceanet: Der blev kørt omkring Lac Rose i udkanten af Kenyas hovedstad, Dakar, på kanten af Atlanterhavet.

Ocean E-Prix - læs mere >>>2021 Monaco E-Prix:

Mønsterrace i fyrstendømmet

Syvende afdeling af Formel E verdensmesterskabet fandt 8. maj sted på den historiske Grand Prix bane i Monaco. Efter de dominerende kaotiske forhold i Valencia ifm. 4. og 5. VM-løb blev der i det mondæne fyrstendømme ved den franske riviera afholdt et Formel E race helt efter bogen, måske endda det bedste Formel E løb nogensinde i den nu seks-en-halv sæson unge løbsserie.

Monaco E-Prix – læs mere >>>2021 Valencia E-Prix – Race 2:
Tilbage til normalen: Dennis' første sejr
Efter lørdagens kaotiske, uoverskuelige men ret begivenhedsrige race var søndagens afdeling af Valencia E-Prix grænsende til kedsommeligt. En overdrivelse, godt nok, for et Formel E race er aldrig kedsommeligt. Og det var det især ikke for den britiske BMW-kører, Jake Dennis, som i sit blot sjette Formel E løb kørte først over målstregen efter at have ført hele løbet.
Valencia E-Prix Race 2 - læs mere >>>

Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt