- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 Copenhagen Historic Grand Prix:

Italiensk Le Mans vinder sejrer i Fælledparken

Det blev den 5-dobbelte vinder af 24-timers Le Mans, italienske Emanuelle Pirro, der søndag eftermiddag sammen med ejeren af en BMW 2002, Jan Heiselberg tog sejren i ProAm klassen ved Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken.

Læs mere>>>


2011 Copenhagen Historic Grand Prix:

Familiefest i Fælledparken

Når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken i København i den kommende weekend (d. 6.-7. august), er der ikke alene tale om historisk racerløb med nogle af de fineste klassiske racerbiler. Grand Prix’et har udviklet sig til også at være en kæmpemæssig familiefest, hvor generationer i fællesskab kan dele glæden ved at opleve og genopleve motorsportshistorien – og sammen dele ud af viden, erfaringer og fornøjelsen ved at se biler fra ”da morfar var ung”, kørt af såvel levende legendariske racerkørere som nutidens racerstjerner.

Læs mere>>>

 

2011 Copenhagen Historic Grand Prix:

Det regner igen – med stjerner

Det danske sommervejr har ladet vente på sig i år, men nu ser det ud som om, at gennembruddet er kommet. Udsigten til stormflod over København får derfor en lidt anden karakter i weekenden d. 6.-7. august, når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken i København. Det kommer godt nok til at regne, men det bliver med stjerner. Senest har italieneren Emanuelle Pirro meldt sin ankomst.

Læs mere>>>


2011 Copenhagen Historic Grand Prix:

Verdens ældste bil er med

Benz Patent-Motorwagen Nummer 1 er det officielle navn på verdens første automobil med forbrændingsmotor. Og i weekenden den 6. og 7. august er den med i det årlige racerløb for historiske racerbiler i Fælledparken, Copenhagen Historic Grand Prix.

Læs mere>>>

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt