- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix:

Rigtig race i regnen

Regnen silede ned hele søndagen og det satte præg på afviklingen af det 10. Copenhagen Historic Grand Prix – racerløbet for historiske racerbiler i Fælledparken i København. Men da det store opbud af internationale motorsportsstjerner om lørdagen havde oplevet den danske hovedstad fra dens bedste side, var humøret fortsat højt, da vinderne blev kåret søndag eftermiddag.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Det er nu det sker

I den kommende weekend, d. 7. og 8. august går det løs i Fælledparken. Hundredvis af højtydende racerbiler slipper hestekræfterne løs i et hæsblæsende race ind ad Nørre Allé, gennem Fælledparken og tilbage ad Østre Allé i København, når Copenhagen Historic Grand Prix bliver afviklet for 10. gang.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Danske stjerner i hård konkurrence

I weekenden d. 7.-8. august er Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken et tilløbsstykke for en række udenlandske stjernenavne. Tidligere Formel 1 kørere og Le Mans vindere skal dyste i København ikke bare dyste mod hinanden men også imod et anseligt antal danske topnavne.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Skandinaviens største udstilling

af klassiske biler og motorcykler i Fælledparken

Arrangørerne af det årlige Copenhagen Historic Grand Prix åbner i år for første gang for at også klassiske motorcykler kan deltage i den store udstilling af klassiske motorkøretøjer, som hvert år er en del af det klassiske motorløb i Fælledparken.

Læs mere>>>

 

Copenhagen Historic Grand Prix:

Stjernerne i København

Copenhagen Historic Grand Prix har opnået høj international status, og derfor vil man i Fælledparken kunne møde det største antal internationale motorsportsstjerner, der nogensinde har gæstet Danmark på én gang. Dertil kommer naturligvis de fleste danske racerstjerner.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix: Race for Riget

- kør med Tom K og Jason Watt

Hvem blandt publikum har ikke drømt om selv at få et par omgange på banen i Fælledparken? Det ved arrangørerne af Grand Prix’et, så under årets udgave af ”CHGP” bliver tingene anderledes.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Alfa Romeo fejrer 100 års jubilæum

Når Copenhagen Historic Grand Prix finder sted d. 7.-8. august – første weekend i august – handler det ikke alene om spændende racerløb i Fælledparken, også Alfa Romeos 100 års jubilæum vil blive fejret ved samme anledning.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Stjerneregn i Fælledparken

Mens arrangørerne af klassiske motorløb rundt om i Europa står i kø for at få kendte deltagere til deres arrangement, oplever folkene bag Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken d. 7.-8. august 2010 ikke det samme problem.

Læs mere>>>


Fuld fart på Copenhagen Historic Grand Prix

Hvert år, den første weekend i august, lukkes der op for tusindvis af historiske hestekræfter, når nogle af verdens fineste klassiske racerbiler og veteran racerbiler drøner rundt for fuld udblæsning i Fælledparken i København. Sådan bliver det også i år.

Læs mere>>>

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt