- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken

2.-3. august 2008


Sommerens store danske motorsportsbegivenhed vil løbende blive dækket på Motorsiden.dk til og med afviklingen d. 2.-3. august.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHGP:
Tom K kom, så og sejrede

Tom Kristensen, så sig omkring i København og sejrede i Copenhagen Historic Grand Prix – sommerens helt store motorsportsbegivenhed i hjertet af København.

Læs mere>>>


Breaking News:

Mike Rockenfeller til CHGP

Blot et par dage inden Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen (det sker her i weekenden d. 2.-3. august) har arrangørerne af Grand Prix’et fået en ”last minute” tilmelding fra ingen ringere end Audi fabrikskøreren Mike Rockenfeller.

Læs mere>>>


Fakta om CHGP

Læs mere>>>


Vanina Ickx kører i Fælledparken

Et rent kvindelig stjernehold bestående af ingen ringere end Vanina Ickx og sidste års DM 3'er, Carlotte Engel udfordrer striben af mandlige kolleger i Royal pro-AM klassen.

Læs mere>>>


Classic Car Park:

Nye Porscher blandt gamle biler

Arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix tilbyde alle ejere af Porsche biler – uanset årgang – gratis parkering i ”Classic Car Park”. Det giver publikum og Fælledparkens gæster en enestående mulighed for at se udviklingen og fornemme den historiske udvikling hos dette unikke sportsvogns ikon.

Læs mere>>>


CHGP:

25 Le Mans sejre i Fælledparken

Tom Kristensen deltager i Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken d. 2.-3. august. Den danske rekordindehaver i Le Mans triumfer stiller op imod et godt mix af danske og internationale elite racerkørere, men for at han ikke skulle få det for let, har han personligt medvirket til at opnå hård konkurrence.

Læs mere>>>

Fotos fra årets CHGP:

Her er et par skud>>>


Så er det nu!

Der er kun få dage til, at Copenhagen Historic Grand Prix finder sted i Fælledparken. D. 2.-3. august er kørsel på Nørre Alle, Borgmester Jensens Allé og et stykke af Øster Allé forbeholdt kulturhistoriske vidundere, klassiske racerbiler i rå mængder og et fornemt udpluk af verdens racerelite.

Læs mere>>>


CHGP tæller til DM

Copenhagen Historic Grand Prix er i år for første gang en del af Danmarksmesterskaberne (4. afdeling af DM) i de mest markante historiske klasser for standardvogne.

Læs mere>>>


SMS indsamling til Diabetes-fonden

Der oprettes en SMS indsamlingskampagne til fordel for Fonden for diabetesforskning. Blandt bidrag yderne, bliver der trukket lod om en køretur i Erik Høyers Ford Escort med mesteren selv ved rattet.

Læs mere>>>


CHGP:

Motorsports ikon til København

John Morton kommer til København i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix d. 2.-3. august.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Bedre end nogensinde

Efter 24 timers Le Mans stilles der i Danmark ind på sommerens helt store motorsports begivenhed: Copenhagen Historic Grand Prix, der traditionen tro afvikles på den 2 kilometer lange racerbane i Fælledparken. I år afvikles Grand Prix’et d. 2.-3. august.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix 2007:

Læs mere>>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt                                Web-design: SRP