- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Biltests


 Biltest arkiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEAT Toledo Style 1,2 TSI FR-Line

Toledo med ekstra pep

SEAT har med sine Cupra modeller et ægte sportsligt tilbud til de, der ønsker masser af kræfter og mulighed for at køre rigtigt stærkt. Men i en virkelighed, hvor fartgrænserne sætter ind, længe inden man når de hastigheder, Cupra modellerne kan køre, er det måske for mange mennesker lidt for meget. Et godt alternativ er FR-versionerne og ikke mindst FR-Line varianterne.

SEAT Toledo 1,2 Style FR-Line test - læs mere >


Hyundai IONIQ Electric Premium

Mobilitet for fremtiden

De allerfleste el- og hybridbiler på markedet er skabt enten som det ene eller det andet. Visse bilproducenter har endda taget eksisterende modeller og bygget dem om til el-drift eller hybriddrift. Da Hyundai skabte IONIQ, begyndte man i den modsatte ende og byggede en elbil, der også kunne fungere som hybridbil af både den ene og den anden slags, men omdrejningspunktet var el-drift.

Hyundai IONIQ Electric test - læs mere >>>


Audi Q5 Sport 2,0 TDI quattro

Ægte og potent premium SUV

Da Audi præsenterede den første Q5 tilbage i 2008 var det en naturlig konsekvens af den retning, man havde taget med den større Q7, som kom på markedet tre år tidligere. Siden er markedet for kompakte SUV’er eksploderet, og i fjor var tiden så inde til, at præsentere en helt ny generation af medium størrelse SUV’en. Den er i mellemtiden også kommet til Danmark.

Audi Q5 Sport 2,0 TDI quattro test - læs mere >>>


Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100 hk Titanium

Den harmoniske løsning

Hidtil har Fords top versioner haft udstyrs-betegnelsen Titanium. Nu hedder top udgaven Vignale, Men hvis man ikke har lyst til, at betale 200.000 afgifts reducerede kroner for Vignale udgaven med 140 benzinheste i maskinrummet, er versionen med 100 hk og Titanium udstyr ikke at foragte. Den koster blot 165.000.

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost test - læs mere >>>


Opel Insignia Grand Sport 1,6 Turbo D Dynamic

Premium oplevelse til fornuftspris

Der er noget vist afstressende ved, at køre en langtur i en bil, der ikke er den mest veludrustede, potente motorvejsæder. Især når bilen endda er så godt klædt på, at man ikke oplever et savn undervejs. Det var en af de uventede erfaringer, vi tog med hjem fra en bekymringsfri langtur ad det tyske autobahnnet i den nye Opel Insignia Grand Sport med 136 dieselheste og mellemudstyret ”Dynamic”.

Opel Insignia Grand Sport test - læs mere >>>

Volvo V60 Cross Country Plus D4 aut. AWD

Cross Country lig med SUV, eller?

En Volvo V60 Cross Country – det er blot en forhøjet udgave af V60. Hvor svært kan det være? Sådan er det i hvert fald, hvis man spørger hos Volvo. Der er ingen grund til, at gøre så stort et nummer ud af 6,5 cm forhøjet frihøjde, ups, blev der lige skrevet 6,5 cm. Så er den jo en SUV, eller?

Volvo V60 Cross Country test - læs mere >>>


Opel Crossland X 1,2 T Innovation

Pletskud og crossover i enhver forstand

Årets store begivenhed indenfor bilverdenen er PSA koncernens køb af Opel. Det hæderkronede tyske Opel-bilmærke er nu i familie med de ligeså hæderkronede Peugeot og Citroën-biler og også deres eksklusiv-mærke, DS. Men allerede for fem år siden påbegyndte PSA og det da GM-ejede Opel udviklingssamarbejdet om bl.a. den nye Opel Crossland X og søsterbilen Citroën C3 Aircross.

Opel Crossland X test - læs mere >>>


KIA Rio 1,4 CRDi Advance

Kompaktbil til pendlerer

Den nye KIA Rio er en glimrende bil, det har vi ved flere lejligheder fastslået. Men om udgaven med en beskeden 77 hestes dieselmotor er værd at se nærmere på, hmm, vi var lidt i tvivl, så vi valgte at se om den var det. Det korte svar er: Også den Rio er en glimrende bil, hvis man altså har behov for præcis dens egenskaber.

KIA Rio 1,4 CRDi Advance test - læs mere >>>


SEAT Ibiza Xcellence 1,0 TSI 95 hk

Overraskende god

Hvis overskriften skal have nogen mening, må vi tilstå, at vi udmærket vidste, at den helt nye SEAT Ibiza var overraskende god, da vi var ude at køre i den for første gang på dansk asfalt. Allerede de første internationale prøvekørsler i begyndelsen af maj havde nemlig afsløret, at den nye kompakte SEAT ikke blot så godt ud, men også kørte temmelig godt.

SEAT Ibiza 1,0 TSI 95 hk test - læs mere >>>


Track test: Nissan GT-R

Vi har haft mulighed for at køre den ultimative 360 hestes Nissan GT-R for fuld udblæsning på Sjællandsringen. Overophedede bremser lagde en lille dæmper på udfoldelserne, da videoen skulle optages, men det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Se on board videoen og læs mere hér >>>


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt