- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kandidaterne til Årets Bil i Danmark 2017 - I-R

Her finder du oversigten over alle årets kandidater – plus et par så godt som muligt velvalgte nøgleord, som beskriver hver af de 23 kandidater og links til vores prøvekørsler.

A-H >>>       I-R >>>


af Søren Clauding - 28. oktober 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEAT Ateca - NOMINERET

SEAT Ateca er den ene af de tre nye SUV’er fra VW gruppen og den mindste af dem. Den byder på fremragende pladsforhold og er en munter bil at komme omkring hjørnerne med. I teknisk forstand er den i princippet identisk med søsterbilerne VW Tiguan og Skoda Kodiaq.

Den var også et af undertegnedes valg af præcis den grund.

 

Vores test af SEAT Ateca følger snart, men vi har allerede publiceret en on-board video:

 

Bemærk: Vi refererer i videoen til VW Touran. Det er en beklagelig fejl. Det er naturligvis VW Tiguan, som er søstermodellen. Ateca er 13 cm kortere end Tiguan (ikke 16 cm) og 150 kg lettere (ikke 125 kg) hvilket gør en forskel i køreegenskaberne større.


SsangYong LÜVi

SsangYong LÜVi er helt ny på det danske marked og burde appellere til alle, der har brug for en kompakt pris attraktiv crossover/SUV. SsangYong har ikke været repræsenteret i Danmark i 10 år. Dengang var den især interessant pga. samarbejdet med Mercedes-Benz, et samarbejde som stadig eksisterer. Vi vender snart tilbage med regulære prøvekørsler af såvel LÜVi som XLV.

 


Toyota Prius Hybrid

Det seneste skud på Toyotas hybrid-stamme er en visuelt tiltrækkende og miljørigtig bil baseret på den eksisterende infrastruktur. Den løber populært sagt ikke tær for rækkevidde, for der er fortsat tankstationer på ”ethvert gadehjørne”. Vi har prøvekørt den ved flere lejligheder og den ser ikke bare godt ud og er meget miljørigtig, den kører også rigtig godt.

Læs og se vores test af Toyota Prius Hybrid

 

 

Årets Bil i Danmark 2017 - nomineringen >>>


Tesla Model X

Tesla Model X er en af de meget omtalte biler, formentlig pga. dens yderst iøjefaldende design. Den er STOR, kører forbavsende godt og det elektriske kraftværk er en ren fornøjelse, i ordets egentlige forstand. Vi vender snart tilbage med en dybdegående testkørsel af den nye Tesla.

 


Suzuki Baleno - NOMINERET

Suzuki Baleno er den bil blandt kandidaterne, hvor man får mest bil og udstyr for pengene. Den er klart den mest pris-attraktive og overkommelige bil blandt de nominerede og kører glimrende. Funktionelt er den glimrende og så er japanske biler jo traditionelt top kvalitet. Det gælder også Suzuki.

Også den var blandt de biler, jeg valgte.

Læs vores første test af Suzuki Baleno

 


Volvo S90/V90

Den nye store Volvo er spækket med udstyr, den kører fremragende, ser godt ud og er helt på niveau med f.eks. den nye Mercedes E-klasse. Den og Renault Scénic lå à-points og bare en enkelt stemme fra at komme blandt de fem nominerede. Vi er lige om hjørnet med en testrapport og on-board video.

Læs om verdenspremieren af Volvo S90 imens

 


VW Tiguan

Tiguan er den mellemstore af de tre nye SUV/crossover trillinger fra VW gruppen. Den er regulær, velkørende og appellerer til alle VW-fans. Gode funktionelle løsninger, god plads og syv sæder er nogle af højdepunkterne. Vi er efter planen snart parat med en testrapport om den nye VW Tiguan.

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt