- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kandidaterne til Årets Bil i Danmark 2017 - A-H

Her finder du oversigten over alle årets kandidater – plus et par så godt som muligt velvalgte nøgleord, som beskriver hver af de 23 kandidater og links til vores prøvekørsler.

I-R >>>       S-Å >>>


af Søren Clauding - 28. oktober 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfa Romeo Giulia

Den smukkeste og mest velkørende bil i den store mellemklasse er den nye Alfa Romeo Giulia. Den var også et af undertegnedes valg af præcis den grund.

Læs og se vores første test af Alfa Romeo Giulia

 

 

Klik på billedet og kør med bag rattet i den helt nye Alfa Romeo Giulia, her udstyret med 180-hestes turbodieselmotor. Videoen kan ses i Fuld HD.


Citroën C3

Citroën C3 er en designmæssigt appellerende kompaktbil, som især fokuserer på det unge publikum. På Jyllandsringen kørte vi den nye C3 for første gang og fik et godt indtryk af bilen. Om kort tid finder de første internationale prøvekørsler sted og da vender vi tilbage med en uddybende rapport.

Læs om vores første møde med Citroën C3

 


Ford Edge

Ford Edge er en velkørende, stor og luksuøs SUV. Ford har manglet sådan en bil i programmet, det har de nu og det er godt. Vi vender snart tilbage med en regulær prøvekørsel af den store bil.

 


Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq er meget ny og lanceres først i Danmark i februar. Man kan vælge mellem forskellige drivliner, bl.a. en hybrid og en fuldt elektrisk version. Vi vender naturligvis her på Motorsiden.dk tilbage med prøvekørsler af bilerne når vi er tæt på lanceringstidspunktet.

 

Årets Bil i Danmark 2017 - nomineringen >>>


Audi Q2

Audi Q2 er baseret på VW gruppens fleksible MQB platform og er en yderst kompakt SUV i ægte Audi design og med samme udstråling som hos de større søskende.

 


Audi A5

Audi A5 Coupé er en yderst smuk bil og den er også meget velkørende. Formentlig en af de smukkeste Audi’en nogensinde.

 


Fiat 124 Spider

Den kompakte roadster fra Fiat er et herligt køretøj og gerne med kalechen nede i det danske efterårsvejr. Vi vender senere tilbage med en regulær prøvekørsel af den friske og velkørende lille bil, men optog en on-board video på Jyllandsringen – den er lige om hjørnet her på Motorsiden.dk.

 

 

Tracktest: FIAT 124 Spider

FIAT 124 Spider var en af kandidaterne til titlen Årets Bil i Danmark 2017. Den blev ikke nomineret, men den var feltets eneste regulære sportsvogn - og hvilken en. Oplev et par omgange "on-board" i det næste tørre spor på FDM Jyllandsringen. Videoen kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Ford Ka+

Den nye lille Ford Ka har fået et ”+” tilføjet, som indikerer at den ligger væsentligt over den hidtidige model. Det gør den også, den ser godt ud med det nye Ford-look og vi glæder os til at komme lidt mere under lakken på den. Der sker snart og følges selvfølgelig op med en testrapport her på Motorsiden.dk.

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt