- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kandidaterne til Årets Bil i Danmark 2017 - I-R

Her finder du oversigten over alle årets kandidater – plus et par så godt som muligt velvalgte nøgleord, som beskriver hver af de 23 kandidater og links til vores prøvekørsler.

A-H >>>       S-Å >>>


af Søren Clauding - 28. oktober 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIA Optima

KIA Optima er KIAs nye store mellemklassebil med fine køreegenskaber og en hel stribe varianter. Ikke mindst stationcarudgaven og versionen med hybrid drivline er interessant på det danske marked.

Læs og se vores første test af KIA Optima

 

 

Klik på billedet og oplev hvordan KIAs nye plug-in hybrid baseret på Optima modellen kører både på elektricitet alene og med hjælp fra benzinmotoren. Videoen kan ses i Fuld HD på YouTube.


Mercedes-Benz E-klasse - NOMINERET

Mercedes E-klasse ser godt ud og byder på meget avanceret teknologi, som forventes indenfor en kort årrække også at finde vej til biler i lavere prisklasser.

Vores test af Mercedes E350 er lige på trapperne.

 


Renault Talisman

Den store Renault Talisman udmærker sig især gennem sit iøjefaldende design og tilsvarende elektroniske løsninger i kabinen.

Læs vores seneste test af Renault Talisman

 

 


Renault Mégane

Ligesom de øvrige biler i Renaults modelprogram er Megane iøjefaldende og flot. Den kører også temmelig godt.

Læs vores test af Renault Mégane

 

 

Årets Bil i Danmark 2017 - nomineringen >>>


Jaguar F-Pace

F-Pace er den første SUV fra Jaguar nogensinde. Den kører som en Jaguar, den ser sådan ud og kan også klare sig i terrænet. Vi er lige omkring hjørnet med testrapport, on-board video og radioindslag om den nye og spændende bil.

 


KIA Sportage

Sportage er KIAs største succes på det europæiske marked, fordi den rammer præcist ind i den bil kategori, som europæerne flokkes om for tiden. Af gode grunde: Den kører godt, den ser godt ud, den har mange gode funktionelle løsninger – og den unikke 7 års garanti.

Læs vores første test af KIA Sportage

 

 

Vi kørte første gang den nye KIA Sportage ved den første internationale prøvekørsel. Videoen kan også ses i Fuld HD på YouTube.


Peugeot 3008 - NOMINERET

Peugeot 3008 er efter min opfattelse den mest komplette bil på markedet. Den kører godt, den ser godt ud, har bunker af gode funktionelle og praktiske løsninger og rammer præcis ind i det populære marked for kompakte SUV/crossovere.

Derfor var den også et af undertegnedes valg.

Læs og se vores første test af Peugeot 3008

 

 

Vi har fået det første køreindtryk af den nye Peugeot 3008 og ikke mindst hvordan det nyeste i-cockpit fungerer. Det kan opleves ved at se videoen ovenfor. Den kan også ses i Fuld HD.


Renault Scénic

Renault Scénic (og den længere Grand Scénic) var undertegnedes valg – men den blev overhalet af Mercedes E-klasse. Den var dog kun én stemme fra at være blandt de fem nominerede biler. Der er tale om en meget fin, iøjefaldende og velkørende bil, hvor Renault på mange måder er gået nye og anderledes veje.

Læs og se vores første test af Renault Scénic

 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt