- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First World Testdrive:

Nissan X-Trail - fortsat...


Tilbage til artiklens start >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gennemtænkt kabine

Interiøret kandiderer ikke til at sejre i alverdens designkonkurrencer (i modsætning til det fancy interiør, man f.eks. oplever i Nissan Juke), men det er gennemtænkt og funktionelt. Nissan har valgt, at placere betjeningsgreb og knapper logisk, og det store opbevaringsrum mellem forsæderne giver plads nok til eksempelvis en 10” tabletcomputer.

 

X-Trail kan også fås med plads til syv personer. Man har placeret sæderne ligesom i en teatersal, så de bageste passagerer sidder højere end de forreste. Det giver bedre udsyn fra 2, og 3. sæderække.

 

Tilpasning

Benpladsen ved 2. sæderække er den bedste i klassen og den er yderst fleksibel. Sæderne, asymmetrisk delelige, kan skydes ikke mindre end 26 cm frem og tilbage. Derved kan siddepladsen tilpasses passagerernes behov og derved stjæler man ikke mere end nødvendigt af bagagerumspladsen.


 

 


I de 5-sædede versioner råder man over et usædvanligt fleksibelt bagagerum. X-Trail leveres med en todelt bagagerumsbund og der er placeret skinner i flere niveauer, så bunden kan placeres delt eller helt op til lige under bagagerumsdækkenet, der iøvrigt ikke skjuler indholdet i bagagerummet særlig godt.

 

Det bageste af bagagerums-elementerne kan også placeres lodret og derved fungere som en room-divider, hvor man f.eks. kan placere fugtigt tøj og gummistøvler allerbagest og holde det adskilt fra bagagerummets øvrige indhold. Ikke færre end ni kombinationsmuligheder er der i bagagerummet.

 

Nissan Connect

Nyt til X-Trail er Nissan Connect, som inkluderer den seneste generation af navigation, integreret med Google maps. Man kan også planlægge en rute på hjemmecomputeren og siden overføre den til X-Trail. Systemet tillader smartphone opkobling og derigennem tilgang til diverse apps. Skærmen i midterkonsollen, hvorfra styringen foretages, er med sine 7” af moderat størrelse.

 

Nissan X-Trail indeholder også den såkaldte Around View Monitor, der kendes fra øvrige modeller (fire kameraer, monteret foran, bagpå og på hver side peger ned mod underlaget og viser hvad de kan se, bilen rundt).

 

Også Nissan Safety Shield vil indgå i udstyrs sortimentet til Nissan X-Trail.


Tilbage til artiklens start >>>


Læs også: Nissan X-Trail - Total fornyelse >>>


Hurtige fakta om Nissan X-Trail >>>


 

 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt