- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copenhagen Historic Grand Prix 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHGP: Masser af power

En af dem, der får fleste hestekræfter under højrefoden, er Jan Magnussen. Den populære dansker skal optræde i flere forskellige roller henover weekenden. Ikke mindst når han slipper 600 hestekræfter løs på Nørre Allé frembragt af en Chevrolet Corvette Grand Sport MC GS fra 1963.

Læs mere>>>


CHGP: David Brabham: Et stykke levende motorsportshistorie

Det er ikke kun bilerne på den 2 kilometer lange racerbane i Fælledparken, som er udtryk for motorsportens fornemme historie. Visse af deltagerne i Copenhagen Historic Grand Prix har været med i så mange år, at de i sig selv er et stykke levende motorsportshistorie.

Læs mere>>>


CHGP: Stibevis af Le Mans triumfer

Danmark har store traditioner i 24-timers Le Mans. På samme måde er der tradition for, at sommerens store motorsportsbegivenhed, Copenhagen Historic Grand Prix, lægger vægt på verdens mest berømte motorløb og viser historiske klenodier på et meget højt niveau.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

State of Art med Casper Elgaard og Gijs van Lennep

Det hollandske State of Art team bringer to unikke Porsche RS Spyder fra 1955 til CHGP. Klenodierne skal køres af to Le Mans vindere: Casper Elgaard og et stykke levende motorsportshistorie: Gijs van Lennep.

Læs mere>>>

CHGP: Dansk triumf i Pro/Am

Respektløs blev tidligere Formel 1 kørere og Le Mans vindere sat på plads af Ronnie Bremer og Stefan Winqvist, da Copenhagen Historic Grand Prix fandt sted lørdag og søndag.

Læs mere>>>


CHGP: Fuld fart på elbilerne

Under Copenhagen Historic Grand Prix skrives der et lille stykke dansk motorsports historie, når fire lynhurtige elektriske sportsvogne med topkørere bag rattet skal vise, at motorsport ikke altid behøver at støje.

Læs mere>>>


24 timers Le Mans 2009

"live" på Motorsiden

Vi dækkede 24 timers Le Mans d. 13.-14. juni hér på Motorsiden.dk.

Læs mere>>>


Copenhagen Historic Grand Prix:

Børn halv pris

Når Copenhagen Historic Grand Prix findes sted d. 1. og 2. august i Fælledparken i København, er der tale om en regulær familiebegivenhed. Der er et utal af arrangementer for både gamle, unge – og de aller yngste.

Læs mere>>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt