- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheder


 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First Test: Mitsubishi Eclipse Cross

Premium SUV-Coupé med egen identitet

Den helt nye Mitsubishi Eclipse Cross kommer til Danmark omkring 1. maj. Vi har allerede kørt den nye bil, som på mange måder går helt sine egne veje. Den ligger på kanten til premium segmentet, men til en indstigningspris på 280.000 kroner, er den til at komme i nærheden af for mange.

First Test: Mitsubishi Eclipse Cross - del 1 >>>


First Test: Mitsubishi Eclipse Cross

Ungdommelig appeal og komfortabel alsidighed

Det mest bemærkelsesværdige ved vores første måde med den helt nye Mitsubishi Eclipse Cross var ikke alene det anderledes, coupéagtige design, der er usædvanligt i SUV/crossover klassen, men i særdeleshed dens køreegenskaber. Trods dens sportslige udseende kører den yderst komfortabelt – uden tab af føling med underlaget.

First Test: Mitsubishi Eclipse Cross - del 2 >>>


First World Test drive: Toyota Yaris GRMN

Ud af garagen og fuld fart frem

Den nye Toyota Yaris GRMN præsterer 212 hestekræfter - men kan slet ikke købes. Selvom der ikke er sendt millioner og atter millioner kroner efter den lille racer maskine, for at fortælle verden om den, er der blevet slået så meget på tromme for den nye bil, at hele produktionen i praksis var solgt, inden den første bil var kørt ud fra samlebåndet på Toyota fabrikken ved Valencienne i Nordfrankrig.

First World Test: Toyota Yaris GRMN Del 1 >>>


First World Test drive: Toyota Yaris GRMN

Velskabt og velkørende

Det er helt centralt, når Toyota engagerer sig i motorsport eller bygger hurtige biler, at der er en del af fabrikkens ophav skjult i projektet. Det gælder også Toyota Yaris GRMN. Den er skabt på en Yaris, men er så gennem modificeret, som det er muligt, hvis man skal arbejde ud fra den eksisterende platform. Resultatet er da også fremragende.

First World Test: Toyota Yaris GRMN Del 2 >>>


Aston Martin: Fint besøg

I sommer etableredes det første regulære Aston Martin Showroom i Danmark. Og dermed var grundlaget der også for, at præsentere de nye eksklusive biler længe inden de er aktuelle, dvs. på markedet. Umiddelbart inden Jul gæstede to eksklusive nyheder det Nellemann ejede selskab, mange måneder inden de introduceres på verdensmarkedet.

Aston Martin nyheder i København - læs mere >>>


 

First World Testdrive: Citroën C4 Cactus

Ingen kan stikke Cactus på komforten

PSA koncernen er vokset. Med købet af Opel i 2017 er behovet for at adskille de enkelte bilmærker og bilmodeller blevet større og hvad Citroën angår, er strategien klar: Citroën skal være den komfortable løsning i bred forstand. Den nye Citroën C4 Cactus er helt i overensstemmelse med den strategi. Ingen af konkurrenterne kan populært sagt stikke den nye Cactus på komfort.

First World Test: Citroën C4 Cactus - Del 1 >>>


First World Testdrive: Citroën C4 Cactus

Kørekomfort med rally teknik

Det er ingen kunst at skabe en komfortabelt kørende bil, hvis penge ikke er et tema. Men at pakke kørekomfort ind i en kompakt bil, som oven i købet vil være til at betale, er lidt af en opgave. Den har Citroën løst forbilledligt med den nye C4 Cactus, som lander på det danske marked i april måned.

First World Test: Citroën C4 Cactus - Del 2 >>>


First World Testdrive: Jaguar E-PACE

Væver Jaguar på kundejagt

Hvis ikke det lige var fordi en Jaguar XE kostede 12.000 kroner mindre, ville vi være tilbøjelige til, at kalde indstigningsprisen på den helt nye Jaguar E-PACE ”fundet for de penge”. Det gør vi nu alligevel, for samtidig med, at det er utroligt, at man kan købe en fabriksny Jaguar XE til 371.000 kroner, er de 383.771 listeprissatte afgiftsbelagte danske kroner for E-PACE også ufattelig favorabelt.

First World Test: Jaguar E-PACE - læs mere >>>


First World Testdrive: Honda Civic 1,6 i-DTEC

Gennemført high tech diesel

Det ville være mærkeligt, hvis Honda blot gjorde som de andre.  Det har de da heller ikke gjort med den nye Honda Civic diesel, som introduceres i den avancerede mellemklassebil i april. Eksempelvis er man målrettet gået efter, ikke at involvere AdBlue teknologi og indtil videre lykkes projektet.

First World Test: Honda Civic i-DTEC - læs mere >>>


First World Test Drive: Honda Jazz 1,5 i-VTEC

All that (is) Jazz

Honda Jazz har været en stor succes siden introduktionen i Europa af første generation i 2001. 7 millioner eksemplarer har Honda solgt af Jazz på verdensplan. Og nu får den flere kræfter. Det gør den til en endnu bedre Jazz.

First World Test: Honda Jazz 1,5 i-VTEC >>>


Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt