- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 gyldne år for Toyota Yaris - og flere er i vente
Toyota Yaris fejrer 20 års jubilæum i år. Et sådan skal naturligvis fejres og det har Toyota i Danmark da også gjort på behørig vis. Det er ikke usædvanligt, at bygge en jubilæumsmodel. Heller ikke, at finde en gammel bil frem ved sådan en anledning. Men det er helt usædvanligt, at stille en fuldstændig ny bil til rådighed for en testkørsel, 20 år efter at den blev bygget.
Toyota Yaris 20 års jubilæum - læs mere >>>


First World Test: Renault Zoe
Folkets elbil på unik baggrund

Alt imens mange store bilfabrikker i disse dage på den store biludstilling i Frankfurt slås om opmærksomheden og om, at markere sig med stribevis af nye større eller mindre elbiler, igangsatte Renault de første internationale prøvekørsler af den nye Renault Zoe. Det er 3. generation af den kompakte elbil, der i løbet af modellens 10-årige eksistens er blevet de elektrificerede europæeres absolutte favorit.
First World Test: Renault Zoe del 1 - læs mere >>>


First World Test: Renault Zoe
Erfaringen fornægter sig ikke

Når man bygger en ny generation af en elbil i kompaktklassen og har 10 års erfaring med den, så er mulighederne for, at gøre det godt, ret store. De første internationale prøvekørsler af den nye Renault Zoe, som fandt sted på kuperede og krævende bjergveje på nordlige Sardinien, sendte da også et klart signal: det er en virkelig velkørende og moderne bil, Renault har skabt.
First World Test: Renault Zoe del 2 - læs mere >>>

First World Test: Opel Astra
Ny Astra skåner miljøet og Opel undgår bøder

Opel er begyndt at tjene penge igen, og de skal i hvert fald ikke bruges på at betale bøder til EU fordi bilerne forurener for meget. I 2020 skal CO2 forureningen fra bilers udstødning i gennemsnit være under 95 g/km pr. bilproducent og det skal den nye Opel Astra, som har verdenspremiere på Frankfurt Motorshow og som vi allerede har haft lejlighed til at prøvekøre, medvirke til.
First World Test: Opel Astra del 1 - læs mere >>>


First World Test: Opel Astra
Ny Astra skåner miljøet og Opel undgår bøder

Det er jo meget godt og meget sympatisk, at Opel vil reducere forureningen og ikke mindst CO2 udledningen, og i praksis nu har præsenteret fem nye motorer til den nye opdaterede Astra. Fem motorer, der iflg. Opel reducerer udledningen med op til 21 procent, hvorved fabrikken undgår at betale strafafgift, når nye miljøkrav bliver virkelighed.
First World Test: Opel Astra del 2 - læs mere >>>

Biltest: Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid
Testkørsel på “ryggesløse præmisser”
Toyota
Præmisserne i forbindelse med biltests er aldrig ens. Men det plejer at være vind og vejr, der er hovedkræfterne. Det er i hvert fald ikke hver dag (heldigvis, for det kan ikke anbefales), at undertegnede får mulighed for, at afprøve ikke mindst en bils affjedring og kørekomfort med den følsomhed, der er forbundet med en regulær diskusprolaps.
Toyota Corolla Touring Sports Hybrid test >>>


Biltest: Honda CR-V Hybrid:
Avanceret teknik på high-speed prøve
Egentlig hedder bilen Honda CR-V 2,0 i-MMD AWD e-CVT Executive, men det er jo ikke til at huske. Derfor kalder vi den i disse spalter blot Honda CR-V Hybrid. For det er sådan en, den er, og alligevel ikke. Men vi sendte den ned ad en tysk Autobahn ved topfart, for den yderst avancerede teknik skulle naturligvis prøves af, dér hvor den måtte forventes at få det sværest.
Honda CR-V Hybrid test - læs mere >>>


Biltest: Toyota Yaris Hybrid Y20
Toyotas gulddreng dokumenterer niveauet

Der er ikke lang tid til, at Toyota løfter sløret for en helt ny generation af succesmodellen Yaris, der i år fejrer 20 års jubilæum. Men inden da skal jubilæet markeres og det sker bl.a. med jubilæumsmodellen Yaris Y20. Den har vi prøvet og kunne også sammenholde den med den 20 år gamle Yaris, som vi også kunne prøve, oven i købet i en fabriksny udgave, som kun havde kørt omkring 1000 kilometer, da vi overtog rattet.

Toyota Yaris Hybrid H3 - læs mere >>>


Copenhagen Historic Grand Prix

Endnu en racer-succes på Bellahøj

I weekenden d. 3.-4. august havde Bellahøj i København besøg af flere racerbiler, flere deltagere og ikke mindst flere tilskuere end nogensinde før. Også velgørenhedsarrangementet, Race for Riget, satte ny indsamlingsrekord med en donation på 670.000 kroner til Rigshospitalet.
CHGP 2019 - læs mere >>>

 

Formel E præsenteres i samarbejde med Total

 


New York E-Prix:
Vergne og DS vinder Formel E mesterskabet
I Formel E mesterskabets to afsluttende runder var der drama til målstregen. Jean-Eric Vergne genvandt titlen, DS er ny team-mester og undervejs tog Sebastien Buemi den første sejr til Nissan og avancerede selv til 2. pladsen i kørernes mesterskab.
New York E-Prix Race 1 >>>

New York E-Prix race 2 >>>

Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt