- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billederne og se dem større


2014 Paris Motorshow – verdenspremierer

Ny Hyundai i20: Smart og med bred appeal


Af Søren Clauding – oktober 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interview med Hyundais danske direktør, Mads Lauvring >>>

Radioindslag og TV/videoklip vil kunne genhøres og genses på Motorradioen.dk i et års tid efter første offentliggørelse. Videoklippene vil derefter i et vist omfang kunne findes på YouTube.


Der er grund til store smil hos Hyundai, for den nye Hyundai i20, som så projektørlyset for første gang på Paris Motorshow først i oktober, er både smart og med meget bred appeal. Derved skiller den sig ud fra søsterbilen KIA Rio, som har et mere sportsligt sigte.

 

Hyundai i20 styrer direkte ind i det stærkt konkurrenceprægede B-segment for kompaktbiler, men set med danske øjne kommer den på det helt rigtige tidspunkt. Danskerne er nemlig begyndt at købe de lidt større biler – dels fordi de prismæssigt er blevet styrket, dels fordi mange nødvendigvis må have indset, at småt er godt, men lidt større hurtigt kan blive meget bedre.

 

Maskinkraften

Udvendigt ser den nye i20 rigtig godt ud, indvendigt er der lidt mindre spræl og under motorhjelmen vil man foreløbig finde følgende fire maskiner: en 1,25 4-cylindret benziner på 75 alternativt 84 hestekræfter, en 1,4 liters 4-cylindret benziner på 100 hk, en 75-hestes 1,1 liters diesel eller en 1,4 liters diesel på 90 heste.

 

I 2015 kommer yderligere end ny turbo-ladet 1-liters 3 cylindret benzinmotor, som præsterer 120 hk og et stærkt drejningsmoment på op til 172 Nm.

 

Her på Motorsiden.dk vil vi om kort tid kunne fortælle mere om bilen i forbindelse med de første internationale prøvekørsler.


Billederne her på siden: Et bredt farvevalg er med til at underbygge, at Hyunda i20 retter sig mod en bred gruppe af bilkøbere.

Tidligere Hyundai prøvekørsler - find dem hér>>>


2014 Paris Motorshow: Små og store nyheder

Klik på billedet, læn dig tilbage i stolen og oplev de vigtigste små og store nyheder på Paris Motorshow - verdens største motorshow.

Kan også ses på YouTube >>>

Radioindslag og TV/videoklip vil kunne genhøres og genses på Motorradioen.dk i et års tid efter første offentliggørelse. Videoklippene vil derefter i et vist omfang kunne findes på YouTube.


 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt