- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billederne og se dem større - Nissan X-Trail


 

Nissan hvæsser priskniven


Af Søren Clauding – 1. juli 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nissan sælger rimeligt af den iøjefaldende Nissan Juke. Med en skærpet prispolitik og en væsentlig opdateret Juke forventes salget at blive forøget yderligere, når den lander hos de danske forhandlere i august måned.

 

Vi har tidligere præsenteret den nye Juke, for sammenhæng med de første internationale prøvekørsler i maj måned (læs den første prøvekørsel af Nissan Juke 2014 hér >>>). Dengang var priserne ikke alle forhandlet på plads, det er de nu og det er synligt, at Nissan har gjort hvad de kunne for at hvæsse priskniven.

 

Nyere, bedre og billigere

Den hidtidige indstigningsmodel kostede 180.000 kroner. Det er i princippet den samme model som den nye, men naturligvis uden den nye Jukes kraftige forbedringer ikke mindst i form af et 40 procent større bagagerum. Men den nye Juke koster ikke 180.000 – listeprisen er tværtimod sænket til 175.000 kroner – i hvert fald i introduktionsfasen.

 

Nummeret større var hidtil udrustet med en 117-hestes benzinmotor. Den har nu fået den nye 115 hestes benzin’er, som vi prøvede ved de internationale testkørsler, i maskinrummet.

 

Også hér er listeprisen sænket til 200.000 kroner. Altså en reduktion på tilsvarende 5000 kroner, til trods for en mere økonomisk motor og fordelene ved det større bagagerum osv.

 

X-Trail priserne er også på plads

Priserne på den helt nye Nissan X-Trail er nu også færdigforhandlet (læs den første prøvekørsel af Nissan X-Trail hér >>>), og udover den kendte indstigningspris på 360.000 kroner for en dCi 130 Visia er priserne for samme bil med Acenta og Tekna udstyr hhv. 385.000 og 450.000 kroner.

 

Det er også værd at hæfte sig ved, at merprisen for det automatiske Xtronic CVT-gear kun er  25.000 kroner. Det kan dog ikke leveres til Visia versionen.

 

Vil man udnytte X-Trails mulighed for 4-hjulstræk er prisen 428.000 hhv. 492.000 kroner for Acenta og Tekna udstyrsvarianterne.

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt