- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billederne og se dem større


Flyvemaskiner er i luften

Disneys nye racerfilm har premiere i danske biografer 26. september


af Søren Clauding - 25. september 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra skaberne af Disneys PIXAR animeringsfilm “Biler” er Disneys “Flyvemaskiner” nu klar til premiere. Der er tale om en fantastisk action fyldt og eventyrlig, humorfyldt 3D animationsfilm for hele familien.

 

Dusty (speaket af Simon Stenspil) er en lille flyvemaskine, der lever af at sprøjte marker mod ukrudt.

 

Han har en livslang drøm om at blive et højtflyvende racerfly, men der er et par udfordringer; dels er han ikke ligefrem bygget til fart og desuden er lider han altså af den ondeste højdeskræk…Så han søger hjælp hos den gamle flådejager, Skipper, der træner ham og får ham med i sin første indledende konkurrence.

 

Det lykkes efter meget besvær for Dusty at komme med i verdens hårdeste jorden-rundt flyrace og hvis det overhovedet lykkes for ham at gennemføre, vil det være opfyldelsen af hans livsdrøm.

 

Men farerne lurer bag hver en sky og han må kæmpe sig gennem mange eventyr før mållinjen endelig kan synes i det fjerne…”Flyvemaskiner er instrueret af Klay Hall efter manuskript af Jeffrey M. Howard og er produceret af John Lasseter.


Der er mere information på www.disney.com/planes. Man kan "like" på Facebook: www.facebook.com/DisneyPlanes og følge med på www.twitter.com/DisneyPictures.


Se også traileren på youtube her >>>


Dusty Markhopper og teamet.


Forfatterens relation:

Det er en slet skjult hemmelighed, at undertegnede har haft fornøjelsen af, at lægge stemme til speaker-figuren "Søren Kobling", såvel i "Biler2" som i "Flyvemaskiner", hvor den blå Ford Mustang kommenterer flyveturen rundt om jorden.

 

Personligt er det naturligvis forbundet med stor ære at udfylde den rolle, som det amerikanske motorsportsspeaker-ikon over alle motorsportsspeaker-ikoner, Brent Musberger varetager i den amerikanske sprogversion af Flyvemaskiner (Planes). Men det var dog ikke uden tøven, at jeg oprindelig accepterede udgaven i forbindelse med Biler2. Inde i min sjæl er jeg nemlig ikke begejstret for biler, der taler...

 

5 minutter var nok

Efter 5 minutters kik på den første Biler-film, var jeg imidlertid solgt og gav mit tilsagn på stedet.

 

Producenterne har i den grad på humoristisk vis og med enestående kreativ dygtighed og emotionel livs indsigt formået at skabe en film, som selv de største modstandere af Disney og talende biler vil have meget svært ved ikke at falde for, uanset alder.

 

Selv er jeg vokset op med Disney, så den del faldt mig let. I dag er det en utrolig glæde, at kunne være en -  omend beskeden - del af nu to Disney produktioner. Jeg håber, at I nyder Flyvemaskiner - det er den værd.


Søren Kobling

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt