- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opel Adam er en af mange nyheder på Biler i Bella 2013 - klik på billedet og se det større


Biler i Bella: Optimistiske forårstoner

Af Søren Clauding – 15. marts 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er som om bilbranchen gør oprør. Branchen vil ikke finde sig i den dommedagsstemning, der præger dele af befolkningen og som politikerne vender i den retning, de nu måtte mene at have fordel af. Virkeligheden er, at selvom indtjeningen på de helt små biler er beskeden, er der god gang i det danske bilmarked.

 

Det kommer også til at præge forårets store danske biludstilling, Biler i Bella, der finder sted i Bella Centret i København i den kommende uge. I dagene fra d. 21.-24. marts udstiller københavnske bilforhandlere, de fleste med god opbakning fra de respektive mærkers danske importører, en stor del af cremen af, hvad bilbranchen kan præstere lige nu.

 

Mange af de nyeste biler er på plads på Biler i Bella og givet er det, at forårsoptimismen kommer til at præge udstillingen.

 

Mange grunde til at tage på biludstilling

Man hører alt for ofte, at der ikke er nogen grund til at betale billet for at kikke på biler, som man ligeså godt kan se hos den lokale bilforhandler. Sådan er virkeligheden ikke helt. En biludstilling byder ofte på nyheder, som ikke er lige om hjørnet hos bilforhandlere. Derudover er der som regel en større samling superbiler, som aldrig vil kunne ses hos forhandleren, og sidst, men ikke mindst er der en enestående stemning på et sådan bilshow.

 

Tager man på biludstilling sammen med venner og/eller familie, kan man hellige sig de firehjulede køretøjer i mange timer, under ordnede ordentlige forhold, man kan sparke dæk, snakke med eksperter og opleve atmosfæren.

 

Danmarkspremierer og superbiler

På Biler i Bella vil man bl.a. kunne opleve den nye Nissan Juke Nismo (læs vores første prøvekørsel af Juke Nismo hér >>> ), den nye Honda Civic Diesel er netop landet i Danmark (læs vores første prøvekørsel af Honda Civic 1,6 i-DTEC her), den nye KIA pro-cee’d (læs vores første prøvekørsel af KIA pro_cee’d hér >>>), den nye discountbil, Dacia Lodgy (læs vores første prøvekørsel af Dacia Lodgy hér >>>), Renault Twizy (læs vores første prøvekørsel af Renault Twizy hér >>>), Opel Adam (læs vores første prøvekørsel af Opel Adam hér >>>), Citroen DS3 Cabrio, Jaguar F-Type, Opel Cascada, Mazda 6 (læs vores prøvekørsel af Mazda6 hér >>>), SEAT Leon og Toledo, Jaguar XF (læs vores test af Jaguar XF hér >>>) etc.

 

Og blandt superbilerne kan man opleve Ferrari F40 (1987), verdens dengang hurtigste masseproducerede bil, Honda NSX (1990), Hondas supersportsvogn, som skulle tage kampen op mod Ferrari. Lamborghini Diablo (1990), som undertegnede har kørt i Italien (men det var før Motorsiden.dk’s opstart, så desværre ikke flere ord om den (men det var en fed oplevelse), Dodge Viper (1997), superbil "the American way" baseret på en V10-lastbilmotor, Porsche Carrera GT (2004), Porsches ultimative centermotorsportsvogn, Nissan Skyline GT-R (2010), den firehjulstrukne japanske powerdrifter og ikke mindst Zenvo ST1 (2010), den danske hypersportsvogn med en topfart begrænset til 375 km/t, Aston Martin Vanquish, som er i Danmark for første gang og mange, mange flere.

 

Praktik

Biler i Bella har åbent torsdag og fredag fra 14 til 20 og lørdag samt søndag fra 10 til 18. Er man voksen, koster det 90 kroner at komme ind, men er man en familie med 2 voksne og 2 børn kan det klares for 200 kroner. Deri skal man kalkulere med parkering, hvis man er i bil, som kan løbe op på maksimalt 80 kroner for hele dagen.


Jaguar XF AWD.

Nissan Juke Nismo.

 

Honda Civic 1,6 i-DTEC.

 

KIA pro_cee'd.

 

Dacia Lodgy.

 

Mazda6

SEAT Leon.

 

Renault Twizy.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt