- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europapremiere: Lexus LF-LC.


2012 Gèneve Motorshow: Lexus verdenspremiere

- men gammel nyhed stjal billedet


Af Søren Clauding – marts 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det japanske luksusbilmærke Lexus havde byder på en ny version af den firehjulstrukne fuld hybridbil Lexus RX 450h på Genève Motorshow, men det var den ”gamle nyhed”, den designprisvindende koncept sportscoupé LF-LC der stjal billedet. Forståligt nok, for det var da også første gang, den blev vist frem i Europa.

 

LF-LC er en førerfokuserede 2+2 sportscoupé, udstyret med Lexus’ avancerede hybridteknologi og den illustrerer på elegant vis den fremtidige designlinje for det japanske luksusbilmærke.

 

Verdenspremieren var mere undselig, hvis man kan kalde en Lexus undseling: Et nyt design og adskillige forbedringer i den i forvejen topudstyret og særdeles velkørende Lexus RX 450h.

 

Motorprogrammet er uændret. Lexus RX 450h kører således fortsat på en kombination af el og benzin og den kan køre på elektricitet alene over kortere afstande med op til 40 km/t – fx ved tæt trafik eller bykørsel. På trods af en vægt på over 2 tons og firehjulstræk opnår RX 450h en gennemsnitlig brændstoføkonomi ved blandet kørsel på ca. 16 km/l.

 

Frontdesignet på den miljørigtige SUV har fået et markant løft, så det ligger tæt op af den kommende og skarpt designede Lexus GS. Samtidig er der i bilen monteret et nydesignet rat med varme, mens kabinen også bærer præg af en opdateret og mere eksklusiv farvesammensætning.


Lexus LF-LC.

Lexus RX 450h.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt