- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 


Saab på charmeoffensiv


Tekst: Søren Clauding – februar 2011

 

 

 

 

 

 

 

Siden Spyker Car NV’s overtagelse af Saab i slutningen af februar sidste år, er der blevet arbejdet intenst på at genopbygge tilliden til Saab hos såvel kunder som forhandlere og samarbejdspartnere.

 

Et af de sikre tillids-parametre er leasingselskabernes vurdering af bilernes værdinedskrivning indenfor en given leasingperiode – jo højere tilliden til mærket er, jo lavere vurderer leasingselskaberne nedskrivningen. Og tilsvarende, jo lavere nedskrivning jo lavere månedlig leasing-ydelse.

 

Gennemarbejdede leasingtilbud

Efter i en årrække at have været et forholdsvis uinteressant alternativ på privatleasing-markedet, er tilliden til Saab-mærket kommet tilbage og dermed kan Saab-forhandlerne nu lancere et sæt attraktive priser på privatleasing af både Saab 9-3 i sedan- og combi-versioner og den nye Saab 9-5 sedan.

 

Netop nu tilbyder Saab-forhandlerne derfor privatleasing f.eks. af en 130 hk Saab 9-3 TTiD sedan med udstyr som dellæder, Xenon-lys, 300 watt BOSE-musikanlæg med 6CD-afspiller, motor/kabinevarmer med timer og en dieselmotor, der blot udleder 119 gr CO2/km, til en månedlig ydelse på 4.198 kroner over 36 måneder, 15.000 kilometer årligt og en førstegangsydelse på 40.000 kroner.

 

Flere kræfter

Ønsker man mere motorkraft og mere udstyr er Saab 9-3 Combi med betegnelsen 9-3X TTiD et alternativ. Den gemmer en diesel-motor på 180 hk og et moment på hele 400 Nm under motorhjelmen og kan erhverves

 for 4.998 kroner i månedlig ydelse. Den nye 9-5 Sedan tilbydes i en 180 hk benzin-version for 5.648 kroner om måneden. Og Saab 9-3 Cabriolet i en 210 hk 2,0TS Aero benzin-version fås til en månedlig ydelse på 6.698 kroner med en førstegangsydelse på kr. 50.000.

 

Inkluderet i den månedlige ydelse er serviceaftale der også omfatter fri Saab-lånebil, når bilen skal til service.

 

Afleveringsforsikring

Charmeoffensiven inkluderer desuden en afleveringsforsikring, indgået i samarbejde med Codan. Dermed fjerner man som Saab privatleasing-kunde risikoen for at skulle betale et større beløb for reparation af små-skader, når bilen leveres tilbage efter leasing-periodens udløb. Prisen for forsikringen varierer, men for en bilkøber, der er fyldt 26 år og har kørt skadefrit de seneste tre år, er prisen 6.144 kroner årligt for en Saab 9-3.

 

Sidst men ikke mindst bliver alle Saab 9-3 til privatleasing som standard leveret med enten et 150 watt eller et 300 watt musik-anlæg, der omfatter radio med integreret 6CD-skifter.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt