- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Mitsubishi ASX til ferieturen er blandt de mange præmier og tilbud, bilbranchen stille op med i anledning af nytåret.


Massser af nytårstilbud


Af Søren Clauding – 3. januar 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januar er udsalgstid. Hvilket mange steder i detailhandlen betyder, at der sælges særligt hjemkøbte udsalgsvarer. Sådan er det sjældent i bilbranchen. Udsalg kan man vel næppe heller kalde det, når man i disse uger møder en lang række tilbud hos de danske bilforhandlere. Men snarere en meget fornuftig erkendelse af, at tiden efter nytår er ret god at handle bil i. Julen er forbi, al nytårs halløj’et overstået og hvad skal man så lave. Hvorfor ikke se på ny bil J

 

For bilforhandlerne gælder det derpå at få deres andel af kagen. Så set fra købers synsvinkel er der mange gode muligheder for at komme billigt til en ny bil netop nu, vinde gode præmier eller opnå særlige tilbud.

 

Her er nogle gode eksempler:

 

Mitsubishi holder Nytårskur den 9. januar

Mitsubishi Colt med en 1.1 liters motor og tre døre kan fås for 120.000 kr. For blot 20.000 kr. yderligere tilbydes kampagnemodellen Mitsubishi Colt 1.3 95 hk Elegance med fem døre. Den er proppet med udstyr. Blandt andet aircondition, 15” alufælge, regn-sensor, fartpilot, sædevarme, cd m. mp3 funktion, baksensor, el-spejle og el-ruder. Og under overskriften ”vind sommerferien” udloddes der en række præmier. Førstepræmien er en uges ferieophold i mobilehome på en af Eurocamps campingpladser et sted i Sydeuropa inkl. lån af en Mitsubishi ASX med fri brændstof tur/retur til en værdi af kr. 20.000. I alt er der præmier for mere end 100.000 kr.

 

Tilbud på Fiat Punto

I samme weekend hos Fiat fås Grande Punto 1.3 MultiJet med 85 hk, fem døre og Start&Stop til kun 150.000 kroner, og så præsenteres en helt ny Punto Evo specialmodel med masser af ekstraudstyr og nye detaljer.  ”Det er et af markedets mest konkurrencedygtige tilbud i denne del af mellemklassesegmentet og med sine op til 27,8 km/l og kun 95 gr. CO2-udledning er det en bil, der er skånsom for både tegnebogen og miljøet,” siger Fiats pressechef, Steffen Holm. En anden nyhed i Punto-modelprogrammet er, at alle Punto Evo Dynamic-versioner fra det nye år har aircondition som standardudstyr. Desuden er det nu muligt at bestille den mest solgte Punto Evo-version, 1.4 Dynamic, med en attraktiv udstyrspakke, der bl.a. inkluderer klimaanlæg, læderrat, Blue&Me™, tågeforlygter og cruise control til kun 10.000 kr.


Fiat Punto Evo.


Sportsnytårskur hos Peugeot

Hos Peugeot er temaet Sportsnytårskur. Ved at tilmelde sig online på peugeot.dk inden den 8. januar og aflevere tilmeldingen hos en Peugeot-forhandler til nytårskuren, deltager man i lodtrækningen om en sporty ferie for 2 på sports- og træningscenteret Playitas Resort på Fuerteventura. Peugeot 107 Comfort Plus 5-dørs med 68 hk fås fra 100.000 kroner og som et særligt nytårstilbud er det muligt at tilkøbe en sportspakke bestående af 14” alufælge til kun 995 kr. (værdi 5.000 kr.). Til Peugeot 206+ fås en sportspakke, der både består af udvendige og indvendige detaljer: 15” alufælge, aluminumsdeltaljer, lakerede lister, læderrat og diverse chromedeltaljer.

 

Værdien af pakken er 15.000 kr., men i anledningen af nytåret tilbydes den til kun 4.995 kr. Peugeot 207 sælges nu til 175.000 kr. for en Comfort Plus udgave med 92 hk. Den tilbydes med to forskellige sportspakker, der begge giver rigtig meget sporty udstyr til attraktive priser. Sportspakke 1 indeholder bl.a.: 16” alufælge, Premium front med tågelygter, parkeringssensor bag, tonede ruder bag, sportssæder og læderrat. Værdien for pakken er 26.000 kr., men fås til kun 9.995 kr. til nytårskuren. Sportspakke 2 består af: 15” alufælge, WIP Bluetooth, Premium front, tågeforlygter, indfarvede sidelister og læderrat. Denne pakke fås til kun 4.995 kr.(Værdi cirka 19.500 kr.).

Toyota Aircon på tilbud, ny C4 og Kia diesel til benzinpris

Hos Toyota kan man få Toyota Aygo med aircondition til blot 995 kroner oveni (men der er ventetid på bilen). Samme tilbud gælder Toyota Yaris og hos Toyota skruer man også ned for renteniveauet ved finansiering: 2,99 procent, der som bekendt fortsat er fradragsberettiget. Tegner man desuden en såkaldt tryghedsaftale er der gratis gummimåtter, advarselstrekant, sikkerhedsvest og førstehjælpssæt med i aftalen. Og hos Citroën har man ganske enkelt premiere på den nye C4.

Toyota Aygo: Aircon for 1000 kroner.


Heller ikke KIA ligger på den lade side. KIA præsentere en ny Kia cee’d CRDI Ecodynamics PLUS variant som kører 25,6 km pr liter. Og i weekenden den 8.–9. januar holder KIA Nytårskur, hvor KIA cee’d diesel’en kan købes til en benzin models pris. Tilbuddet omfatter alle tre karosseri varianter: KIA cee’d 1.4 benzin bliver f.eks. til KIA cee’d 1.6 CRDI 90 HK: Derved spares der 20.000 kroner og KIA cee’d 1.6 benzin bliver til KIA cee’d 1.6 CRDI 115 HK og der spares 15.000 kroner.


Kia cee'd diesel til benzinbilspris.


 

Hyundai i10 Danmarks billigste

Hos Hyundai markerer man nytåret ved at lancere Danmarks laveste listepris på en fabriksny personbil: Den lille Hyundai i10 bliver 10.000 kroner billigere og vil nu kunne erhverves for blot 84.995 kroner.

Hyundai i10 er nu Danmarks billigste.


 

Chevrolet til NUL procent i rente

Hos Chevrolet tage man fat på et springende punkt for mange bilkøbere og Danmarks hurtigst voksende bilmærke tilbyder finansiering af Chevrolet Spark 1,2 til 0 procent i rente. Samtidig med at man sænker prisen på den store mellemklassebil, Chevrolet Cruze med 163 hestes dieselmotor, med 30.000 kroner.


Chevrolet Spar 1,2 til NUL procent i rente.


Også hos Suzuki har man også tradition for billige tilbud i januar: Alto serien sænkes 5000 kroner i pris til 90.000 kroner for den billigste variant. Samtidig introducerer importøren en SE kampagnemodel, der blandt andet har aircondition, design integreret cd-radio og splitbagsæde standard. Her er prisen kr. 109.000.

 

Og sådan kan man blive ved.

 

Klogest er det, at løbe de forskellige bilimportørers websites igen for januar tilbud. Men det bliver derpå ikke nødvendigvis den letteste sag i verden at vælge hvilket tilbud man skal tage J

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt