- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mitsubishi Outlander skifter stil


Tekst: Søren Clauding – januar 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Outlander er den af de mest populære biler i klassen for store stationcars med lettere terrængående egenskaber. Den er netop blevet udsat for et kraftigt facelift, som i praksis giver den en helt ny stil. Til trods for det fastholdes en pris for den billigste version på lige under 350.000 kroner.

 

Udvendigt er det især en ny front, som står for den nye visuelle fornyelse. Fronten genkendes fra Lancer og Colt modellerne. Indvendigt er der gjort meget for at løfte indtrykket af kvalitet. Blandt andet ved en ny, elegant polstret belægning med synlige dobbeltstiklinger på instrumentpanel og dørsider.

 

Den fortsatte efterspørgsel på diesel kombineret med automatgear gør, at Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D nu kan fås med en ny 6 trins automatgearkasse med dobbelt kobling/dobbelt gearkasse, der også kendes fra Lancer Ralliart – i daglige tale kaldet SST. Ved brug af to koblinger; én til at aktivere gearet i brug, og en anden til at forudvælge det næste gear, bliver resultatet et hurtig og rykfrit gearskifte. SST giver desuden en forbedring af brændstof økonomien og dermed et lavere udslip af CO2.

 

 


 

Sidstnævnte gør sig også gældende for den nye 2.0 liters benzin motor, der nu bliver tilgængelig i den forhjulstrukne udgave af Mitsubishi Outlander. Den afløser den tidligere 2.4 liters motor, som dog stadig kan fås i de firehjulstrukne udgaver. Den yder 147 hk og giver mulighed for en tophastighed på 184 km/t. Udstyrsmæssigt er den nye Outlander godt kørende. Den billigste version inkluderer ESP og antispin, 6 airbags, fuldautomatisk klimaanlæg, 18” alufælge, elruder, elspejle med LED blinklys, læderrat med fartpilot og radio/CD betjening etc.


Link til importørens website


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt