- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny Toyota Avensis i Paris.


Paris Motorshow:

Tre verdenspremierer fra Toyota


Tekst: Søren Clauding - september 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke mindre end tre nye Toyota’er har verdenspremiere ved årets motorshow i Paris først i oktober.

 

Verdens største bilproducent præsenterer tredje generation af den store mellemklassebil, Avensis. Denne nye Avensis vil afspejle et atletisk og stilrent design, som giver bilen et stærkt og dynamisk udtryk. Ved at have kraftigere og renere motorer, der udleder mindre CO2, endnu højere kvalitet samt et forbedret udstyrsniveau vil den nye Avensis kunne skubbe grænserne for denne kategori af biler i Europa, mener man hos Toyota.

 

En anden nyhed er Toyota iQ i den endelige produktionsudgave. Tidligere i år har vi set bilen i forbindelse med Geneve Motor Show (læs mere>>>). Med en længde på knap 3 meter bliver iQ ikke kun den mindste bil på markedet med fire siddepladser, men det er også en sjov og underholdende bil, med en CO2-udledning på bare 99 g/km for den mest økonomiske af versionerne. Blandt de sikkerhedsmæssige nyskabelser er verdens første gardinairbag installeret bag bagsæderne.


Toyota IQ er nu klar til lancering.

For Toyota vil højdepunktet imidlertid være den nye Urban Cruiser, udstyret med 1.4 liters D-4D dieselmotor og firehjulstræk. Med dens unikke robuste udvendige design, høje sikkerhedsniveau og en udledning af CO2 på kun 133 g/km for firehjulstrækversionen vil Urban Cruiser blive en seriøs udfordrer på markedet for lette all-roadere i fremtidens CO2 bevidste samfund.


Toyota Urban Cruiser skal klare det hele - inklusive at skåne miljøet.


Link til importøren


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt