- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ferrari Days på Jyllandsringen


Tekst: Formula Automobile - april 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der venter bilelskere i alle aldre en stor oplevelse, når Ferrari Days 2008 finder sted den sidste weekend i april. Skandinaviens største Ferrari-event løber af stablen på FDM Jyllandsringen og også publikum får mulighed for at køre med på et par hurtige omgange.

Danmarks officielle importør af Ferrari og Maserati Formula Automobile inviterer i samarbejde med DTC til fart-fest på Jyllandsringen. Det forventes at op mod 100 Ferrari og Maserati finder vej til den midtjyske bane.

En del af et særligt univers
Theis Frederik Gronemann – Formula Automobile: ”Når man køber en Ferrari, køber man ikke bare en hurtig bil”. Man køber en drøm og bliver en del af et helt unikt univers. Et univers hvor passionen for Ferrari og Ferraris værdier er fremherskende. Et univers af gode oplevelser. Med Ferrari Days ønsker vi at give vores kunder en stor oplevelse. Vi har derfor bl.a engageret 3 professionelle instruktører fra Ferrari i Italien, som kommer og instruerer vores gæster i korrekt banekørsel. På den måde kan vores kunder få en idé om, hvor stort et potentiale deres bil i virkeligheden har.”

Køb en tur
Ferrari Days er ikke kun sjov for ejere af Ferrari og Maserati.  FDM Jyllandsringen åbner portene for publikum både lørdag og søndag kl. 1000.
At se FDM Jyllandsringen iklædt rød fra Italien er i sig selv et skue og en fryd for øjne og ører, men Ferrari Days giver også publikum mulighed for at opleve en Ferrari set indefra - og i fuld fart. Det bliver muligt at købe en tur i en af de mange Maserati eller Ferrari.  Af biler som er tilmeldt kørsel med publikum kan Ferrari 360, F430 og 599 GTB nævnes. Priserne kommer til at ligge mellem 300,- og 1500,- kroner og der bliver rift om pladserne, så det gælder om at være hurtig.
Alle indtægter fra publikumsturene går ubeskåret til Børnefonden.

Ferrari 430 Scuderia er en af de biler, der forventes at komme til Jyllandsringen.


For de som ikke har mulighed for at besøge Jyllandsringen er der stadig en god chance for at opleve en anselig mængde af de italienske biler. Lørdag morgen kører de biler, som har hjemme på Sjælland nemlig i samlet kortege mod Jyllandsringen. Der er afgang fra Formula Automobile i Allerød kl. 700, og der er indlagt ”pit stops” på følgende steder:

0700: Shell, Karlslunde
0830: OK på Storebæltsvej, Korsør
0950: Statoil på transportvej, Vejle

Masser af motorsport
Havde det ikke været for motorsporten, havde vi hverken Ferrari eller Maserati eksisteret i dag. Motorsport bliver der masser af på Jyllandsringen den 26. og 27. april. Weekenden vil danne ramme om præsentationen af DTC-feltet 2008, ligesom sæsonens første race i Ferrari Challenge Scandinavia (FSC) vil finde sted.  Det forventes at ca. 25 biler stiller til start til FSC-premieren. Der køres kvalifikation lørdag og to løb søndag.
Alle teams i DTC vil desuden benytte weekenden til at test det nye materiel og give kørerne mulighed for at finde sig til rette i deres nye biler.

Billetter til Ferrari Days kan købes på www.dtc-net.dk

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt