- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sbarro's Cruiser Crosser


Tekst: Søren Clauding - marts 2007

Foto: Vivi Siiger - klik på billedet og se det større

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den schweiziske mesterdesigner, Franco Sbarro, springer ud som forårsblomsterne, når der er bilshow i Genève. Han er manden bag det narvløse hjul og mange andre geniale opfindelser.

 

I år var ét af Sbarros hovednumre en særudgave af Citroëns C-Crosser. Og Sbarro har været hurtigt ude, for C-Crosseren havde verdenspremiere på selv samme motorshow.

 

Sbarros version er dog også udviklet i samarbejde med Citroëns egen designafdeling. Opgaven lød på at bygge en ekstrem variant og det må siges:

Sbarro Citroën Cruise Crosser, som den er døbt er fortil delvis en C-Crosser. Men så hører ligheden også op. Kabinen er en dobbelt-kabine som i en typisk dobbelt-Cab pickup, men den er åben bagtil, hvor ladet desuden er forsynet med to siddepladser ude i det fri samt alverdens udstyr til usædvanlige gøremål.

 

Den kan også bære en del, for C-Crosserens 4X4 er blevet til 4X6 eller 6X6 (afhængig af temperament). I alle tilfælde har Cruise Crosseren to bagaksler og seks hjul ialt - så kreativeten har i hvert fald fået lov til at cruise derud af.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt