- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


50.000 i rabat på Subaru Impreza


Tekst: Søren Clauding - 28. marts 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanske Fuji Heavy Industries, som producerer Subaru, fejrer i år 35 års jubilæum for introduktionen af det velkendte symmetriske og permanente 4-hjulstræk. De første mange år kunne man købe bilerne både med og uden 4-hjulstræk, men i de senere år har samtlige af Subarus modeller udelukkende kunne fås med permanent 4-hjulstræk. Det skyldes, at Subaru mener, at sikkerhed og køreglæde altid skal have førsteprioritet og at dette bedst opnås gennem optimale køregenskaber, der er lig med aktiv sikkerhed.

 

For at markere 35 året for ”symmetrical AWD”, som firehjulstrækket hedder, har den danske importør fået et begrænset parti af familieudgaven af Subaru Impreza - Impreza 1,5R 4- dørs – til en ekstraordinær lav pris.

 

Der er tale om en sedan model med en 105 hestes boxermotor, i øvrigt med samme permanente firehjulstræk som findes i de rallybiler, der har vundet stribevis af VM-rallyes. Bilerne er godt udstyret - el-ruder på alle 4 døre, el-justerbare sidespejle, fjernbetjent centrallås, RDS radio med CD afspiller og 4 højttalere, varme i forsæderne, alufælge og ikke mindst automatisk airconditionanlæg.

Subaru biler hører normalt til i den dyrere ende af prisskalaen men bilerne er kendt for at være af rigtig god kvalitet og nærmest uopslidelige.

 

Den omtalte Impreza model koster imidlertid blot 249.900 kr., men 35års jubilæums modellen sælges for kun 199.900 kroner - endda med metallak inklusiv i prisen.

”Vi har haft mange kunder, der ønsker sig en personbil med firehjulstræk” udtaler Steffen Arnt, der er ansvarlig for Subaru i Danmark. ” Desværre har startpriser mellem 250 og 300.000 kroner afholdt mange fra at købe Subaru, så med jubilæumsmodellen til 199.900 håber vi, at nogle flere kan være med. De skal dog nok ikke vente for længe, vi har kun 150 stk. og får ikke flere, så det er om at holde sig til.”

 

Subaru har i alt 15 forhandlere rundt om i Danmark.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt