- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ford Kuga (ovenfor) og Ford Verve (nedenfor) viser retningen for Ford i fremtiden. Foto: Vivi Siiger.


Frankfurt Motorshow:

Ford i fremtiden


Tekst: Søren Clauding

Foto: Vivi Siiger – klik på billederne og se dem større

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ford Europa præsenterede flere bud på fremtiden på Frankfurt Motorshow:

En firehjulstrukket crossover, Ford Kuga. Og en erstatning for Ford Ka, er der nogen, der siger: Ford Verve.

 

"Da vi afslørede iosis X konceptbilen på Paris Motor Show i 2006, afgav vi et løfte om at gøre vores entre i dette segment på mindre end to år, med en helt ny bil udviklet og bygget internt," siger John Fleming, President og CEO, Ford Europa.

 

Og Stephen Odell, Vice President for Marketing, Sales and Service, Ford Europa føjer til: "Kuga byder på et sjældent mix af stationcar og SUV egenskaber, sammen med en coupé-agtig og sportslig kvalitet."

 

Firehjulstræk-systemet bidrager positivt til normalt vejbrug samt hjælper med at give bilen sporty og dynamiske evner. Det faktum at Kuga også bliver tilgængelig med forhjulstræk understreger yderligere bilens crossover koncept.

 

Motoren er en 2,0-liter Duratorq TDCi common-rail diesel motor med 136 HK, forbundet med en 6-trin Durashift manuel gearkasse. Ford Kugas er som før-produktionsmodel udstyret med glastag og det bliver tilbudt som ekstraudstyr når produktionen starter i 2008.

Ford Verve. Foto: Vivi Siiger.


 

"Verve præsenteres i Frankfurt for at registrere publikums reaktioner i mens bilen er under udvikling," fortæller John Fleming

 

Ford Verve ser dramatisk ud og den er lige dramatisk indvendigt som udvendigt og overflader, farver og materialer bidrager alle til udseendet.

 

Med Verve stræber Ford efter at skabe et præcist udtryk for en helt bestemt stil. Udtryksfulde og harmoniske farvekontraster, samt behagelige materialer, frembringer en følelse af høj kvalitet.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt